Gregor nem válik, csak szeret költözni

2005.08.03. 14:14
Az egzotikus szépség szerint az újságíróknak mindig ő jut az eszébe, ha nem tudnak miről írni és az, hogy egyedül költözött, még nem jelenti, hogy nem fogja megosztani lakását jelenlegi társával. És különben is, a sajtó "kapcsoljon át egy másik csatornára".

Ember legyen a talpán, aki követni tudja a sztárok magánéletét. Néhány hete még boldog mosollyal az arcán beszélt Gregor Bernadett jelenlegi kapcsolatáról, tegnap reggel az újságok azonban már arról cikkeztek, hogy a szépség elköltözött a közös fészekből.

Gregor dobozokat cipel, míg férje Balcsin sámánkodik

Aztán a mai reggel azzal indult, hogy a Blikk visszavonta, vagy legalábbis helyesbítette tegnap tett kijelentését, és fél oldalt szentelt arra, hogy kimagyarázza a helyzetet. Ezek szerint a színésznő valóban elköltözött, de csak azért tette egyedül, hogy férje, Somogyi István, ex-színész, sámán addig nyaralhasson a gyerekekkel a Balatonon, hiszen a csemetéknek megerőltető lenne a költözködés.

Reklámot az Aktívnak, témát az újságíróknak

A Velvet nem bocsátkozott találgatásokba és felhívta Bernadettet, pedig előzőleg sok helyről kapta azt az információt, hogy a szép színésznő nemcsak, hogy nem fog elárulni semmit a dologról, de nyomdafestéket sem tűrő hangon küld el a fenébe minden próbálkozó firkászt. Nem adtuk fel, így sikerült beszélnünk a Jóban-Rosszban sztárjával, aki a híreszteléssel ellentétben nagyon kedvesnek bizonyult, igaz nyilatkozni tényleg nem volt hajlandó az üggyel kapcsolatban.

Lágy hangon közölte azonban, hogy semmi nem igaz abból, amit a sajtó állít, és ha valaki ennél többet akar, az "nézze meg a tegnapi Aktívot". Ezenkívül még sajnálatát fejezte ki, hogy nincs az újságíróknak miről írnia, és közölte, hogy minden csoda három napig tart.

Most akkor mi van?

Így most kicsit zavarban vagyunk, mert nem tudni pontosan, hogy melyik hír nem igaz, az hogy szétmentek, vagy az, hogy nem. Mi mindenesetre jóindulatúan megelőlegezzük nekik azt, hogy tényleg nem válnak, csak költöznek, bár kétségtelen, hogy nem túl lovagias dolog levonulni meditálni a Balatonra a gyerekekkel, míg az asszony bútorokat cipel.

Arról nem beszélve, hogy Gregor az Erdélyivel való szétválás után is XI. kerületi lakásába költözött, és bár nagy a Lágymányos, feltételezhető, hogy ez ugyanaz a fészek, azonban a kis panel-zug holtbiztos nem elegendő az egész családnak.

A Blikk jobb híján Erdélyi Lászlót is megkérdezte az üggyel kapcsolatban, aki már nincs haragban volt szerelmével, viszont biztosítja a sajtót, arról hogy ő lenne az első, aki tudná ha baj van és mivel ő nem tudja, nincs is túl nagy baj.

Ha hívjuk az a baj, ha nem akkor meg az

Mint ahogy azt már megírtuk, tavaly a legnagyobb titokban esküdtek örök hűséget egymásnak a "fiatalok", és akkor Bernadett kijelentette, többé nem engedi, hogy a sajtó beleszóljon a magánéletébe, hiszen már két házassága tönkrement. Ez azonban most azzal jár, hogy mindenki csak találgat, pedig az igazság úgyse maradhat sokáig titok.