Halle Berry apa nélkül is gyereket akar

2004.06.11. 16:11
Halle Berry örül, ha végre megszabadul volt férjétől, és soha többen nem akar férjhez menni. Gyereket viszont mindeképpen szeretne, ha nem talál apát, akkor is. Volt férje eközben tartásdíjat követel.
A gyönyörűnek és tehetségesnek tartott Halle Berry mindig gondoskodik arról, hogy két filmbemutató között is figyeljenek rá. A napokban Oprah Winfrey beszélgetőműsorában tett két olyan kijelentést, amellyel ismét sikerült meglepnie honfitársait, és rajongóit. A színésznő ugyanis leszögezte: soha többet nem megy férjhez, viszont 40 éves korában gyereket fog szülni, akár lesz partnere, akár nem. Ez utóbbi kijelentés azért is meglepő, mert a színésznő már 37 éves, így hamarosan cselekednie kell.

"A negyven év a határ. Ha két éven belül nem lesz egy komoly kapcsolatom, akkor is szülni akarok. Nem érdekel kivel leszek éppen, biztos, hogy szülni fogok neki." Halle Berry híres a viharos és fájdalmas kapcsolatairól. Második férjétől Eric Benettől idén áprilisban vált el, amikor a Star magazinból értesül hűtlenségéről, és szexmániájáról - amely, mint utóbb kiderült, kezelésre szorult.

Volt férje pénzt követel

"Igazából meg sem kérdeztem tőle, igazak-e a hűtlenségéről szóló pletykák. Ő jött oda hozzám, és kérdés nélkül bevallotta, hogy a cikk igaz." Benet még csak bűnbánatot sem gyakorolt, ráadásul kemény pénzeket követel volt nejétől. Érvényteleníteni szeretné ugyanis a házassági szerződést, és azt szeretné elérni, hogy Oscar-díjas ex-felesége fizesse ki ügyvédi költségeit, valamint fizessen neki rendszeres tartásdíjat. Benet arra hivatkozik, fogalma sincs róla mennyi volt a közös vagyonuk, és esetleges adósságuk.

Berrynek három év után ért véget a házassága 1996-ban első férjével, David Justice-szal. Erről részleteket nem árult el a színésznő, csak annyit mondott, a kapcsolatuk alatt szerencsétlenebbnek érezte magát, mint valaha.

Már nem keresi álmai pasiját

Ezek után talán nem csoda, ha Berry kiábrándult a házasságból, sőt egyik közeli barátja szerint a férfiakból is kezd kiábrándulni."Halle már nem fantáziál a szőke hercegről, és nem keresi minden férfiban Mr. Tökéletest. Szerintem a házasság már egyáltalán nincs a kívánságlistáján." A színésznő ennek ellenére nagyon szeretne gyerekeket. A barátnője elmondása alapján mindkét házasságában próbált teherbe esni, de aztán mikor csalódnia kellett férjeiben, nagyon elkeseredett.

Második házasságának vége azért volt különösen fájdalmas a színésznőnek, mert Eric Benet lányának, Indiának szinte második anyja volt, és örökbe is fogadta a 12 éves kamaszt. Ráadásul az ismerősök szerint a válás Indiát is nagyon megviselte, és megromlott viszonya nevelőanyjával.

Ennek ellenére, a women.com által megkérdezett pszichiáter, dr. Jeffrey Gardere azt nyilatkozta, szerinte Berrynek megromlott házassága ellenére is jó anyai ösztönei vannak, és egészen biztosan jó anya válik belőle.