Berry hajléktalanoknak adta exférje ruháit

2004.08.26. 16:01
A héten mutatják be a magyar mozikban Halle Berry új filmjét, a Macskanőt. Bár a film nem kapta a legjobb kritikát, Berry talán mégis örül, hogy végre nem magánéletétől hangos a sajtó. Ezzel párhuzamban elhatározta, rendet tesz az életében. Volt férje ruháit a hajléktalanoknak adta, és úgy döntött, nincs szüksége férfira a boldogsághoz.
Halle Berry nem mindennapi módon állt bosszút hűtlen volt férjén. A szellemes színésznő egyszerűen fogta Eric Benet divatos és drága öltönyeit, és odaajándékozta egy hajléktalanokat támogató jótékonysági szervezetnek. Berry már többször kérte a sajtó által szexmániásnak titulált férjét, hogy vigye el ruháit a hollywoodi lakásából, ám Benet ennek többszöri kérésre sem tett eleget. A színésznő végül elvesztette a türelmét, és úgy gondolta, karitatív célokra ajánlja fel férje ruháit. "Hallet már nagyon idegesítette, hogy bárhová nézett, Eric holmiját látta, és hiába kérte, nem vitte el onnan. Hát így most legalább lesz néhány jól öltözött csavargó a környéken." - idézi egy közeli barát szavait a The Sun.

Meztelen öregség

Halle Berry egyébként lassan magához tér a válási krízisből, ismerősei szerint ismét kezdi visszanyerni önbizalmát. A napokban például azt nyilatkozta, nem fél az öregedéstől, és bármikor elvállalna meztelen jeleneteket a filmben, mint ahogyan erre már eddig is volt példa. Saját bevallása szerint a kor sosem lesz akadálya annak, hogy levetkőzzön a kamerák előtt.

"Ha az ember figyel magára, nem kell félnie az öregedéstől. Idősen is ugyanazokat a dolgokat szeretném csinálni, mint most, és ebbe beletartoznak a meztelen jelenetek is, persze amennyiben a forgatókönyv megkívánja." - mondta, és hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy lassan nem tartozik a fiatal hollywoodi színésznők közé. "Alig várom, hogy kicsit idősebb legyek, hiszen az új élményeket és tapasztalatokat tartogat" - indokolta kijelentését.

Gyerek, nem gyerek

A színésznő nem titkolja, számára a legkedvesebb új élmény és tapasztalat az anyaság lenne. Mint azt a Velvet is megírta, többször tett már rá utalást, hogy két éven belül szülni szeretne, akkor is, ha nem talál rá addig élete pasijára. Az anyaság érdekében még a mesterséges megtermékenyítéstől sem zárkózik el. Többször nyilatkozta, hogy férje 12 éves kislányát, Indiát sajátjaként imádja, és magáénak tekinti. A válással kapcsolatos legnagyobb félelme is az volt, hogy Benet eltiltja tőle a kislányt. Mostanában azonban ennek ellentmondó hírek kezdenek elterjedni Berryről. Ismerősök ugyanis azt állítják, annak ellenére, hogy Berry állandóan azt hangoztatta, mennyire szereti Indiát és mindig gondolkodni fog róla, az utóbbi időben szinte rá sem nézett a kislányra.

A New York Daily Newsban a minap arról írtak, hogy a válás óta Berry meg sem látogatta Indiát. "Hónapok óta nem beszélt Indiával. Tulajdonképpen elhagyta ezt a szegény gyermeket, és úgy gondolom, teljesen alkalmatlan arra, hogy anya legyen" - nyilatkozta az újságnak egy ismerős.

Nem lehet azonban tudni, valóban igazak-e ezek a vádak, hiszen Berry már többször utalt arra, hogy férje aljas módon a gyereken keresztül akar minél több pénzt kicsalni belőle. Benet azt nyilatkozta, India érdekében ugyan annyi pénzre van szüksége, mint eddig, hiszen a kislány már megszokta a luxuséletmódot. Amikor Berry azt mondta, ekkora tartásdíjról szó sem lehet, Benet elkezdett fenyegetőzni, hogy eltiltja tőle a kislányt.

A szépség nem számít

A színésznőt egyébként mostanában új férfi, Michael Ealy társaságában látják, írja az Ananova. Az Oscar-díjas színésznő állítólag egy tévéfilm forgatásán teljesen beleszeretett a fiatal színészbe. Pár héttel ezelőtt, a Macskanő londoni bemutatójának sajtótájékoztatóján Berry azt nyilatkozta, soha az életben nem élvezte előnyét annak, hogy szép. Szerinte a szépséggel semmit nem lehet elérni, és nem lesz tőle boldogabb az ember. A színésznő ezzel nyilván félresikerült kapcsolataira utalt, és elmondta, soha többet nem akar férjhez menni. "Végre megértettem, nincs szükségem egy férfira ahhoz, hogy teljes legyen az életem. Úgy gondolom egyedül is rendben vagyok, és ez nagy felfedezés számomra." - jelentette ki magabiztosan két rossz házassággal, és számtalan kellemetlen kapcsolattal a háta mögött.