horoszkóp

Bódi Sylvi kedvesével duplán nyert a csokimárka

2008.02.15. 09:40
Kapcsolódó cikkek (1)
Bódi Bertramjával reklámoznak egy csokoládét, és azzal példálóznak, hogy ha a sármőrnek sikerült, önnek miért ne jöhetne össze. A fiatalok a fotózás után találkoztak, így csak később születhetett meg a remek szlogen.

Bertram LeMercier egy Olaszországban élő modell, aki ezen kívül még operaénekes és színész is egyben. A legújabb meghatározás szerint mostantól Magyarország első számú sármőre is. Az egyik csokoládéforgalmazó cég ugyanis vele reklámozza legújabb formába öntött termékét és a sikert Bódi meghódításával kívánja alátámasztani. Azonban kiderült, hogy Bódi Sylvi kedvese még azelőtt vállalta el ez ügyeletes szépfiú szerepét, mielőtt megismerték egymást. A kampány beindítása előtt azonban napvilágot látott a viszony, amit a csokoládéforgalmazó meg is lovagolt és bőszen hirdeti az ifjak szerelmét.

Bódi Sylvi

Hogy jó példa lebegjen a szemünk előtt

„Bertram LeMercier-nek már sikerült meghódítania Magyarország legszebb hölgyének szívét. Ha biztos akar lenni sikerében, hallgasson a sármőrre, és hódítson Ön is egy doboz Merci csokoládéval" - így szól a hangzatos reklámszöveg. Hogy ez hány embert késztet vásárlásra, egyelőre nem kiszámítható, de megkértük Bódi Sylvit, kommentálja a nem direkt kapcsolatkampányt. „Persze, tudok róla. Bertram azért jött Magyarországra, hogy ezt fotózzák. Nem zavar a dolog, hiszen így ismerkedtem meg vele. Ő alapvetően modellként dolgozik. De nem voltam feldobva az ötlettől, hogy engem is belekevernek, egyszerűen kapóra jött nekik a kapcsolatunk."  

Bertram LeMercier

Ezek után már csak arra voltunk kíváncsiak, miért döntöttek a megrendelők a többek közt operaénekes személye mellett. „Felkértük egy ilyen fotózáshoz. A múlt héten került piacra a termék, a mi feladatunk az volt, hogy kiválasszunk egy olyan középkorú arcot, ami elég sármos, kedves és szimpatikus. Az ügyfélnek azért tetszett meg Bertram, mert a neve feltűnően hasonlít a reklámozandó termékre" - tájékoztatta a Velvetet a Szász-Győző Viktória, az Ark Group Reklámügynökség munkatársa. 

Bár a bimbódzó románc pár hétig távollét címén szünetelt, és a Valentin-napot sem töltik együtt a szerelmesek, de legalább Bódi barátnői boldogok, mert szombaton végre megismerhették az említett úriembert. „A buli nagyon jó volt, de Bertram nem annyira élvezte, mivel senkit nem ismert, ezért korán hazamentünk. Kicsit tartok is attól, hogy én egy bevállalós, fékezhetetlen, vad természetű lány vagyok, ő pedig egy rendkívül finom úriember. Aggódom, hogy majd nem tudja tartani velem az iramot - nyilatkozta a Borsnak a modell, miután K-1 verseny partijára párjával érkezett.