horoszkóp

Szilikonmentes a világ legjobb teste

2007.10.18. 11:45
A Miss Universe Hungary győztesének alakját Seychellen is megcsodálták. Olyannyira, hogy – bár a legszebb nem lehetett – ő kapta a legjobb alak elismerést.

Bóna Ildikó nyilatkozatai alapján óvatos és szerény lány, miután megnyerte a Miss Universe Hungary-t lapunknak úgy nyilatkozott, hogy a mexikói döntőn az első harminc közé szeretne bekerülni és hogy nincsenek elvárásai, mert tudja, hogy a zsűri arrafelé az egzotikus lányokat kedveli. És tény, hiszen idén japán lány lett az univerzum legszebbje, de ez még nem jelenti azt, hogy idénre befejeződtek a szépségversenyek. Sőt.

Múlt hétvégén a Seychelle szigeteken megrendezték a Miss Intercontinental szépségversenyt, akármit is jelentsen ez. A rangos versenyre pedig a fesztivál szervezője meghívta a mi szépünket, Bóna Ildikót is, aki természetesen nagyon megtisztelve érezte magát és most se remélt túl sokat.

Best body a természetes

Klikk!

Annál nagyobb meglepetés érte, mikor kiderült, hogy ő lett a világ legkülönbözőbb pontjáról érkezett szépek közül a legszebb alakú lány díj nyertese. 41 ország hölgyei kaptak meghívást a megmérettetésre, akik két hetet tölthettek a szigeten és közülük a legszebb tizenöt került a középdöntőbe. Bóna Ildikót természetesen nagyon örült a Best Body (A legszebb alak) különdíjának, a győzelmet amúgy a 23 éves libanoni Nancy Aflouny szerezte meg a két udvarhölgye: Miss Korea és Miss Margarita Island lett.

"Nem számítottam rá, hogy bekerülök a legjobb 15 közé” – mondta Bóna. – „Ez is nagy meglepetés volt számomra, de igazán akkor lepődtem meg, amikor a legrangosabb különdíjat én nyertem meg." A szépségkirálynő azért is csodálkozott, mert nincs hozzászokva ahhoz, hogy természetes alakú – azaz nem szilikonozott - lány nyerjen ilyen elismerést.