horoszkóp

Beckham a filmezésért abbahagyja a focit

2004.11.05. 12:54
Az angol válogatott csapatkapitánya, az angolok nemzeti büszkesége David Beckham előrelátóan tervezi a jövőjét. A focista két éven belül vissza szeretne vonulni, és családjával együtt Hollywoodba költözne: filmsztár-karriert tervez ugyanis.
David Beckham azt tervezi, hogy két éven belül befejezi sportolói pályafutását és családjával Hollywoodba költözik. Ezt megelőzően azonban még mindenképp meg akarja nyerni a 2006-os világbajnokságot az angol válogatottal - írja a Daily Star.

Tom Cruise ihlette meg

Az újság szerint Beckham jövendőbeli tervei azért kötődnek Hollywoodhoz, mert a focista filmszínészi karriert tervez. Az ötletet bevallottan abból a találkozásból merítette, amikor Madridban Tom Cruise-zal találkozott és beszélgetett. A focista szerint a színjátszás új karrierlehetőséget tartogathat számára, ha a Real Madriddal kötött, két év múlva lejáró szerződése már véget ér.

Egy ismerősük szerint "Beckhaméknak azt mondták, hogy nagy jövőjük lehet Hollywoodban. David a csúcson szeretné abbahagyni, és mi más lehetne erre alkalmasabb pillanat, mint amikor 2006-ban Németországban megnyerik a világbajnokságot?"

Missy Elliott is örülne neki

A hollywoodba költözést Victoria is megerősítette. Az esemény elé azonban nem csak ő tekint fokozott várakozással: Missy Elliott bevallottan rajong David Beckhamért, és gyakran álmodozik róla. Az énekesnő szerint Becks "nagyon jó pasi", és már azon is elgondolkozott, hogy addig is "talán azok közül a szexi angol focisták közül kéne találnom magamnak valakit."

Elliottnak azonban határozott elképzelései vannak: "A választottamnak a stílusommal együtt kell engem szeretnie. Az anyám tehet róla, hogy ilyen fiús lettem: kislányként csipkeruhákba öltöztetett, én meg persze lázadásból később csakazértis a melegítőket választottam." Missy addig sem unatkozik, míg az Igazira vár: "Jól elvagyok a vibrátoraimmal. Kettő van, a pillangós a kedvencem."