Múlt héten kerültek elő azok a fotók, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy Beyonce Knowles nőnemű, és hogy a brazil gyanta híve.

Kattintson a részletekért!
A pletykablogokon terjedő fotón egyértelműen az énekesnő látható, amint a színpadon a kelleténél jobban beterpeszt, és aranyszínű sortnadrágja mellett kivillan a szeméremajka.

Azt egyelőre nem tudni, mikor, hol és ki készítette a képet, de Nairaland.com egyik fórumából azt megtudtuk, hogy a Suga Mama című szám előadásakor történt a , a Softpedia szerint pedig két-három hónapja egy torontói koncerten ugyanez a fellépőruha egyszer már cserben hagyta az énekesnőt: igaz, akkor csak a melle villant ki a túl magasra felreppenő, lepelszerű felső alól.

A Softpedia bloggere szerint az akkori esetről azért nem láthatóak képek sehol, mert Beyonce szabályosan könyörgött a koncert résztvevőinek, hogy ne tegyék fel a világhálóra a fotókat - a jelek szerint azonban nem minden rajongója tett így.

A blogger ugyanakkor azt is megosztja velünk, hogy a jelenlegi eset szerinte már korántsem lehet véletlen, hiszen nem történt volna meg, ha az énekesnő vesz bugyit az aranyszín nadrágocska alá. És az is jól látszik, hogy gondosan gyantáztatott.