Beyoncé a világ legszexisebb nője

2007.02.01. 21:29
Beyoncé azt állítja, még mindig huszonéves, csak egykori gimnáziumi osztálytársai készülnek a tizenötödik érettségi találkozójukra. Az énekesnő a világ legkívánatosabb élő nője az askmen.com internetes szavazás szerint. A második Scarlett Johansson, a harmadik Jessica Alba.

Az AskMen holnapjának olvasói Beyoncé Knowlest tartják a világ legkívánatosabb nőjének. A honlap szerkesztői jó néhány éve kezdtél el a sorozatot, amelyben a legszexisebb „élő nőt” keresik. Első lépésben az olvasók ajánlást tehetnek, kik azok a hírességek, akiket a 99-es listán szívesen látnának, a következő fordulóban szavaznak arról, a mezőnyből kiket találnak a legkívánatosabbnak.

Ő csak szexszimbólum

Katt!

Az ízlésen kívül döntő szempont lehet az ismertség is, az idei listán legalábbis a legkevésbé ismert nők szerepnek a 50. helyezésen túl. Noha minden helyezettről rövid portrét és képgalériát közöl a portál, némelyikük nem képviselhet több értéket, mint Kiszel Tünde, némelyikükről pedig csupán annyit tudhatunk meg, szexszimbólumok.

A legszexisebb nő tehát Beyoncé, aki a világ legismertebb arcai közé tartozik, egyedül a személyes adatait fedi homály. A magát 25 évesnek valló, a színészi pályán is megpróbálkozó énekesnő egykori gimnáziumi osztálytársai arról nyilatkoznak, lassan a tizenötéves érettségi találkozójukra készülnek, ezzel szemben Beyoncé hivatalosan továbbra is huszonéves. A kritikusok szerint az énekesnő mindenesetre kellő érettséggel alakította Deena Jones szerepét a Dreamgirls című filmben.

Scarlett Johansson és Jessica Alba

A második legszexisebb celebritás Scarlett Johansson, akiről annyit érdemes megjegyezni, hogy ha manapság újságírók rá tudják bírni Woody Allent, hogy adjon interjút, akkor is leginkább róla kérdezik, miután két, egymást követő filmjében szerepelt. A színésznő a feltörekvő divattervezők kedvence, akin még akkor is elhelyeznék kreációikat, ha csak a konyhában tevékenykedik.

A harmadik legkívánatosabb nő Jessica Alba, aki sorozatszínésznőként az elmúlt években még kevésbé lett volna szexis az AskMen zömében férfi olvasótáborában. A dobogósokat Adriana Lima követi a negyedik helyen. Ő a legkeresettebb modellek egyike a 14. helyezett brazil Gisele Bundchen mellett. Leonardo DiCaprió exmenyasszonyát Heidi Klum előzte meg, aki a német Topmodell című valóságshowban több millió euróra bizosított lábán kívül neuróziását is be tudta mutatni, de családanyaként azóta némileg finomított a róla kialakult képen. A tehetségkutató amerikai változatának arca és producere, Tyra Banks a 26. helyen végzett.

J-Lo-t a nyilatkozatai ellensúlyozzák

Az első tíz között találjuk a 7. helyen végzett Shakirát, és a 9. Angelina Jolie-t is. Az előző évek AskMen-favoritja, Halle Berry idén a 11. helyen végzett, a feltörekvő Eva Longoria a 17. Az első húszban találjuk Kate Beckingsale-t, aki a 16. helyen végzett, és a 18. helyezett Monica Beluccit is. Az előző években szintén népszerű volt Jennifer Lopez, aki idén csak a 76. helyig jutott el, talán Tom Cruise családjához fűződő különös barátsága miatt. Az olvasókat az énekesnő külsején kívül a nyilatkozatai is lekötötték, amelyekben mostanában szívesen beszél a szcientológiáról.

Bánatunkra Dita Von Teese csak a 86. helyen végzett, akit speciális porcelánkülseje mellett azért is tartottunk különlegesnek, mert egy évig képes volt házasságban élni Marilyn Mansonnal. A misztikumok közé tartozik még Sienna Miller személye, akit nehéz felismerni két egymást követő fotón, de hogy a pozitívumokról is említést tegyünk, Wong Kar Wai üdvöskéje, Gong Li is szerepel a lista 34. helyén, és Zhang Ziyi is színesíti a mezőnyt a maga 83. helyével. A seregható az idei szavazatok alapján Ivanka Trump, akiről nemrég édesapja, Donald Trump nyilatkozta nagy nyilvánosság előtt, hogy még ő is randevúzva vele, ha nem a lánya lenne.