horoszkóp

Beyonce Knowles bikinis címlaplány lett

2007.02.14. 13:22
Heidi Klum és Elle Macpherson után most Beyonce Knowlest választotta címlaplányának a világ leghíresebb fürdőruha-divatmagazinja, a Sports Illustrated.

A nem éppen sportos idomairól híres Beyonce Knowles lett idén a Sports Illustrated magazin nevezetes bikini-különszámának címlaplánya. A Dreamgirls című film kedvéért pár kilótól megszabadult Beyonce, "az álomlány, ahogy eddig még sohasem láthattuk", egy sárga-rózsaszín bikiniben pózol a floridai tengerparton. A ruhadarabot anyukájával közös divatcége, a House of Doreon tervezte. Beyoncét egyébként nemcsak a magazin szerkesztői tartják elég szexinek, az askmen.com olvasói őt választották 2007 legkívánatosabb nőjének.

Szexi bébi

Tyra Banks is itt pózolt - még vékonyan

A Golden Globe-díjról lecsúszott énekesnő címlapszereplését talán a mostanában kibontakozó anorexia-ellenes trendnek köszönheti, hiszen olyan modellek után kapta a felkérést, mint Elle Macpherson, Rebeccan Romijn, vagy Heidi Klum. De a Sports Illustrated címlappal lett sztár az azóta inkább hurkáiról híres Tyra Banks is, aki 1997-ben volt ugyanitt címlapmodell. Időközben meghízott, ám hájait is büszkén vállalja, sőt, saját tévéshowjában be is szólt az őt kritizálóknak.

Elle Macpherson a csúcstartó

Az amerikai Sports Illustrated magazin 1964 óta minden évben kiadja fürdőruha-különszámát, címlapján csakis a leghíresebb modellek szerepelhetnek. A rekordot Elle MacPhersonnak sikerült beállítania, a "Test" összesen ötször pózolt a címlapon. Sportolók is vetkőztek már bikinire egy-egy fotó kedvéért, például Maria Sarapova és Anna Kurnyikova orosz teniszező is megmutatta magát a tengerparton.