horoszkóp

A rendőrség zárta Beyoncé buliját

2004.09.06. 16:20
Beyoncé Knowles születésnapi partyja ellen többen tettek bejelentést a New York-i rendőrségen. Az énekesnő ugyanis egy luxushotel tetejére hívta nem épp visszafogottan ünneplő barátait. A zsaruk hazaküldték a vendégeket, akiknek ennél jobb ötlete támadt.
Tetőkert, pezsgő, erősítő

Beyoncé Knowles 23. születésnapját ünnepelte nemrég baráti körben. Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő a Soho House Hotel nevű luxus szálloda tetőkertjébe hívta híres és befolyásos barátait, köztük Naomi Campbellt, a verekedős botrányairól és bírósági ügyeiről is hírhedt szupermodellt, a Destiny's Child kétharmadát, akikkel kapcsolatban egy újabb közös lemez tervét lebegteti a bulvársajtó, és az Olsen testvéreket. Előtte pedig kikészítette az erősítőket.

"Nagyon jól érezték magukat, sokat ittak, táncoltak. Valószínűleg vad éjszaka volt" - mondta el az énekesnő egyik névtelenül nyilatkozó ismerőse a Daily Starnak.

Folytatás

Nemcsak vad, de drága is volt a party. Mintegy 300 ezer fontot fizetett a szobáért, az ünnepi menüért és a temérdek italért az énekesnő barátja, Jay-Z, aki a tervezettel ellentétben nyáron nem vette feleségül Beyoncét.

A születésnapi party ideje alatt a szálloda környékén élők közül többen is felkeresték a rendőrséget, és csendháborítás miatt bejelentést tettek. A rendőrök végül kivonultak a helyszínre, és az illuminált vendégeket hazaküldték. A bulizók kedvét azért nem vette el a közjáték: mindannyian taxit fogtak, és egy elegáns New York-i mulatóhelyen ropták tovább reggelig.