Beyoncé nem szeretne híres gyerekeket

2004.10.21. 10:57
Beyoncé csak tíz éves volt, amikor összeállt a Destiny's Child, és tizenhat, amikor az első lemezükkel berobbantak a köztudatba. Az énekesnő szeretné, ha leendő gyerekei messze elkerülnék a szórakoztatóipart, mert a pálya túl nagy áldozattal jár.
Oda a tinédzser éveknek

Beyoncé nem szeretné leendő gyerekét annak kitenni az ismertséggel járó kellemetlenségeknek. Az énekesnő szerint a hírnévért a fiatalkori éveket is fel kell áldozni.

Az énekesnő a Femalefirst weboldal kérdésére gyerekkoráról beszélt. Elmondta, mindössze tíz éves volt, amikor édesapja, Matthew - felfedezve lánya zenei tehetségét - lányzenekart szervezett Beyoncé baráti köréből. A kamasz lányok zenei és táncképzést kaptak, majd a négy tagú csapat Destiny's Child néven berobbant a köztudatba. Első lemezük 'No No No' címmel jelent meg. A lányok akkor 16 évesek voltak. Később a csapat trióvá alakult át.

"Borzasztóan nehéz évek voltak. Bármilyen munkát nehéz összeegyeztetni azzal, hogy a kamaszkorodat éled. Főleg ha a tini korod reflektorfényben telik. Nem tudsz normálisan élni, az emberek szétszednek" - panaszkodott Beyoncé a magazinnak, amelyiknek újságírója a hírnév áráról faggatta az R'N'B énekesnőt.

Túlhajtotta magát

Beyoncé vallja, az élet azóta sem lett könnyebb. A legutóbbi album megjelenése után olyannyira kimerült, hogy hosszú szünetet kellett tartson a munka után.

"Túlhajtottam magam, egyszerűen nem bírta a szervezetem. Az utána következő feladatokat vissza kellett utasítanom. Meg kellett tanulnom, hogy vannak határaim. Nem szabad a teljesítőképesség végéig elmenni" - mondta Jay-Z rapper menyasszonya, aki három éve dolgozott utoljára közös albumon Kelly Rowland-del és Michelle Williams-szel. A két énekesnő hozzá hasonlóan a szólókarrierjüket kezdte építeni az elmúlt években.

Idén nyáron azonban úgy döntöttek, újból összeállnak egy lemez kedvéért. A közös munka eredménye Lose My Breath címmel hallható a novemberi megjelenést követően.