Újra lesittelték Amy Winehouse férjét

2008.12.03. 11:05
Blake Fielder-Civil akár 2010-ig is rács mögé kerülhet , ugyanis pozitív lett az egyik drogtesztje, így az elvónókúra befejezése helyett vissza kell mennie a börtönbe. Mielőtt feladta volna magát a rendőrségen, meglátogatta válni készülő nejét a kórházban, akit egyébként ő szoktatott rá a kemény drogokra.

Blake Fielder-Civilnek ismét be kell vonulnia a börtönbe, ugyanis az elvonókúrán az egyik drogtesztje pozitív lett, és ezzel megszegte a próbaidő feltételeit - írja a DailyMail. A lap információi szerint a férfi, akit testi sértés és vesztegetés miatt csuktak be, akár 2010 elejéig is a rácsok mögött maradhat. "Ha bent maradt volna a börtönben, és nem választja az elvonókúrát, akkor már a hónap végén kiengedték volna. Ezt nagyon elszúrta" - nyilatkozta egy bennfentes a Sunnak. Egyes források szerint, miután Blake Fielder-Civil értesült arról, hogy vissza kell mennie, bement a feleségéhez a kórházba és arra kérte, hogy bocsásson meg neki. A látogatás után a férfi, aki egyébként magát teszi felelőssé Amy Winehouse állapota miatt, feladta a magát a rendőrségen.

Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil, a toxikus páros

Fielder-Civil a News of the Worldnek részletesen beszámolt arról, hogyan vezette be nejét a kemény drogok világába. Állítólag Winehouse azután döntött úgy, hogy kipróbálja a cracket, miután látta, hogy kedvese is ezzel dobja fel magát. A férfi annyira megbánta ezt, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Blake-Fielder civil arról az esetről is mesélt, amikor Winehouse majdnem meghalt, mert egy egész napon keresztül nyomták magukba a heroint és a cracket. "Nem gondoltam bele, hogy valaki mást is beleviszek a rosszba. Aztán a feleségem, akit teljes szívvel szeretek, rángatózni kezdett" - nyilatkozta az énekesnő férje, aki állítása szerint elsírta magát, amikor megpróbálta szabaddá tenni Winehouse légutait.

Az énekesnő egyes értesülések szerint pár nappal ezelőtt arra kérte édesapját, hogy beszéljen meg egy találkozót ügyvédeivel, mivel válni akar. A pár barátai elmondták, Fielder-Civil azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, ha Winehouse elhagyja, "Már elkezdte intézni a válást, de Blake újra hívogatni kezdte. Most, hogy újra kikerült a képből, Amy újra arra koncentrálhat, hogy rendbe tegye az életét.