Valóságshow-ban keresik Paris Hilton legjobb barátnőjét

2008.03.14. 18:30
Az örökösnő új valóságshow-jában a falusi élet izgalmai helyett húsz kiválasztottat versenyeztet kegyeiért. A győztes jutalma, hogy örökre Hilton legjobb barátnője lehet. Vagy legalábbis az első összeveszésig.

Mivel egykori elválaszthatatlan barátnője, Nicole Richie partizás helyett jelenleg inkább szoptat, Paris Hiltonnak nincs kivel buliznia: így sürgősen találnia kellett valakit a megüresedett legjobbarátnői posztra. Úgy döntött, az új alattvalót hozzá illő stílusban, egy valóságshow keretében fogja megkeresni. Minderről Hollywood Hills-i otthonában tartott sajtótájékoztatón beszélt: mint elmondta, az új, "Who want to be Paris Hilton's BFF?" (Ki akar Paris Hilton legjobbarátnője lenni?) című tízrészes realityshowban olyan legjobb barátot vagy barátnőt keres, aki teljesen megbízható, és nem támadja hátba, mint ahogy az utóbbi időben azt sokan tették vele. Persze azt is fontosnak tartotta, hogy jókat tudjanak majd együtt bulizni.

A Music Television várhatóan májusban tűzi műsorra a 10 epizódból álló reality sorozatot. A megmérettetésre a www.parisbff.com internetes oldalon lehet jelentkezhetni, majd az a 20 férfi és nő, aki 4 hét alatt a legtöbb szavazatot kapta, beköltözhet egy házba a sztárral. A verseny alatt a játékosok magától a nagymestertől tanulhatják meg, milyen is a divat, a bulizás és a vásárlás, ha az ember úgy igazán elkötelezetten csinálja. Még nem tudni, hogy a nyertes, azon kívül, hogy hűséges barátnője lehet Paris Hiltonnak, más nyereményre is számíthat-e, de hát ennél több igazán senkinek se kellhet.

Persze Paris Hilton örökbarátnőjének lenni nem okvetlenül tart az illető élete végéig. A megtisztelő helyet korábban már Britney Spears és Lindsay Lohan is betöltötték, de az örök barátság csak az első összeveszésig bírta.

Hilton egyébként maga is egy valóságshownak köszönheti ismertségét: Nicole Richie-vel közös, a The Simple Life című valóságshowjukban a két szőkét kivetették Beverly Hills szalonjai, butikjai, klubjai és luxuséttermei közül, hogy egy vidéki farmon, állatok almozásával is megküzdve próbálják megállni a helyüket. Hilton valódi ismertségét azonban mégis a One Night In Paris című házipornója hozta meg, amiben akkori pasijával, Rick Solomonnal együtt mutatták be nemi életük kis epizódjait.

BFF

A BFF mozaikszó a Best Friends Forever rövidítése, ami annyit tesz: Legjobb Barátok Örökké. Csak azért nem lehetett simán BF, vagyis legjobb barátok, mert úgy össze lehetett volna keverni a boyfriend szóval. Így kavarodás lett volna, hogy az illető, legjobb barát-e, vagy valakinek a pasija. A rövidítés egyébként tipikus tinilányszleg, a tizenéves korban élet-halál jóbarátnők szeretik így aláírni a leveleiket "arra az esetre, ha valamelyikük meghalna egy autóbalesetben, vagy bármi közbejönne, amiért soha többé nem találkozhatnának" - írja az urbandictionary.com.