Mesterségesen tartják kómában Brian Harveyt, akit saját autója gázolt el. A popsztár depressziója miatt állt orvosi kezelés alatt, a furcsa baleset mégsem öngyilkossági kísérlet volt. A harmincéves sztárt a baleset után hét órán át műtötték, nemrég pedig gégemetszést hajtottak végre rajta.

Brian Harvey, az East 17 egykori énekese, brit popcsillag továbbra is kritikus állapotban van, miután május végén elgázolta magát saját kocsijával. Harvey saját kocsijából esett ki tolatás közben olyan szerencsétlenül, hogy rögtön a kerekek alá gurult, így a Mercedes át is hajtott gazdáján. Az autó nem távozott nyom nélkül Harveyről, akit azonnal kórházba vittek hasi sérülésekkel, és több helyen szilánkosra tört csontokkal.

#alt#
Brian Harvey
A 30 éves Harvey egyedül tartózkodott az autóban, így a rendőrségi vizsgálat kizárta, hogy bárki is kilökte volna az énekest az autóból. Egyértelműnek tartják, hogy baleset történt. Májusban egyszer már kórházba szállították a sztárt, mert összeesett otthonában, állítólag a túl sok mennyiségű altató miatt. Harvey már több hónapja pszichiátriai kezelés alatt állt állandó depressziója miatt, de azt tagadta, hogy valaha is öngyilkos akart volna lenni. Magánélete sem volt mostanában a legnagyobb rendben, Emma B nevű modell barátnője ugyanis akivel több évig volt együtt, nemrég faképnél hagyta, és mindenki tudta róla, hogy nehezen viseli, hogy zenészkarrierje félbetört, nemrég pedig meghalt Betty nevű nagymamája.

A baljós körülmények ellenére ez a bizarr baleset nem öngyilkossági kísérlet volt, hiszen Harvey mostanában jobb hangulatban volt. Azon a reggelen éppen a stúdióba indult egy új számot felvenni. Szóvivője szerint sikeresen haladt a lelki gyógyulás felé vezető úton, amikor ez a baleset történt. Az énekest hét órán keresztül műtötték, miután magához tért, és tudatánál volt. Most azonban rendkívül súlyos sérülései miatt mesterségesen kómában tartják, ez ugyanis segítheti a gyorsabb gyógyulásban. Csütörtökön a The Sun magazin értesülései szerint gégemetszést kellett végrehajtani az énekesen. Könnyen lehet, hogy Harvey másfél évig is kórházban lesz, és soha többé nem tud majd lábra állni.