horoszkóp

Bubik titkolta házasságon kívüli gyerekét

2005.11.19. 12:04
Házassága alatt titkos kapcsolatban élt a tavaly autóbalesetben meghalt Bubik István. A most hatéves Kincső ebből a szerelemből, Szentandrássy Héditől született.

Az egykori szerető a Színes Bulvárlapnak fedte fel titkát.

Bubik akarta a gyereket

Nehéz körülmények között él Bubik István eltitkolt kislánya, a hatéves Kincső, akit édesanyja, Szentandrássy Hédi képzőművész alkalmi munkákból próbál eltartani. Az egyedülálló anya ezért döntött úgy, hogy felfedi éveken át tartó szerelmét a színésszel.

"Hét éve, egy szórakozóhelyen találkoztunk. István igazi férfi volt, nem érdekelte, hogy az udvarlómmal ülök egy asztalnál, odajött és megcsókolt - nyilatkozta Hédi a bulvárlapnak.

"István azt is szerette bennem, hogy cigány származású vagyok. Akkor értettem meg, hogy ez több, mint szerelem, amikor azt mondta, hogy gyereket akar tőlem. Néhány hónap múlva megfogant a lányunk. István nevezte el Kincsőnek, rajongva szerette".

Aztán egy nap elmesélte, hogy a felesége is babát vár - mondja Hédi, aki ekkor szakított a férfival. "Elfogadta a döntésemet, ami nem változtatott Kincsővel való kapcsolatán. Szinte naponta látogatta".

"Elutazott a mennyországba"

"Egy régi ismerősöm hívott fel egy éve, megkérdezte: hallottam-e, hogy autóbaleset érte Istvánt. Azt hittem, szórakozik, letettem a telefont. Aztán bemondták a rádióban is. Csak arra emlékszem, hogy órákig ültem kezemben a kávéval. A lányomnak azt mondtam, hogy az édesapja elutazott a mennyországba, onnan vigyáznak rá az angyalok" - sírta el magát Hédi.

A képzőművésznek komoly anyagi gondjai vannak. "A szomszédtól hozzuk át az áramot, idegenektől kérünk kölcsön. István nem akarta volna, hogy Kincső bármiben hiányt szenvedjen".

Rémi Tünde hallani sem akar Kincsőről

Hédi úgy tudja, Bubik felesége, Rémi Tünde néhány évvel Kincső születése után szerzett tudomást a kislányáról. "István szerette volna, hogy a két lánya megismerje egymást. Néhány hete felhívtam a feleségét, meghívtam magunkhoz, de ő közölte, hogy Rékának van elég unokatestvére, akivel játszhat. Sajnálom, mert Kincsőnek nincsen senkije rajtam kívül.

A Színes Bulvárlap felkereste Rémi Tündét, aki úgy nyilatkozott, hogy "nem ismerem sem Kincsőt, sem az édesanyját, csak azt tudom, hogy léteznek. Többet nem szeretnék mondani".