horoszkóp

Bíró Ica megteremtette a magyarság békéjét

2006.09.12. 11:27
Bíró Ica még nem talált műkörmöst, és az életét tette fel a keleti ihletésű edzőteremre. A körgangos ház félemeletén nyílt centrumot Bíró Ica poszterei, könyvei, testszépítő videói nagy mennyiségben díszítették, odabent hastánc show és előadás fogadott bennünket a megvilágosodásról, miután Noszály Sándor sietve távozott.

„Jó hírem van” - üdvözölt Bíró Ica egy bérház folyosóján csipkeblézerben – „2006 szeptember 11-én, déli tizenkét órakor leszállt a magyarokról a Turáni átok. Eddig magyar magyarnak farkasa volt, mostantól azonban szerethetjük egymást” - folytatta széles gesztusokkal az egykori Metal Lady, és ha már egy legenda folytán örvendő sorstársak lettünk, bemutatkoztam. Bíró Icát azonban beljebb sodorta a tömeg az őt ábrázoló poszterek, saját szerzeményű könyvei és testszépítő fitneszkazettáinak vitrinje felé.

Bíró Ica mindenütt

Bíró Ica Megújulás Klub címmel keleti ihletésű fitnesztermet nyitott a Krisztina körút Moszkva tér felőli szakaszán, aminek megnyitó ünnepségét az utcára kivont lufikkal is jelezte. A klasszicista bérház félemeleti gangján kialakított dohányzóban gyülekeztek a szalon tulajdonosának barátai, többek közt Schmidt Bea, egykori modell, pályatárs, és Czifra Noémi Nóci, aki kisfiát is elhozta. „Zsombor mindenhol jól érzi magát, ahol sok ember van” – mosolygott, és ebből sejthető, sok közös vonása van édesanyjával.

Kattintson!

Noszály Sándor azonban láthatóan nem élvezte a tömeget, még az esemény kezdete előtt elsietett, mielőtt édesanyja figyelmeztette volna, másnap vigyen magával jogosítványt, ha vezetni akar. A Nagy Ő bólintott, Noszály mama pedig helyet keresett magának egy tükrökkel felszerelt teremben. Követtem a szűk folyosókon át, miközben az előttem haladók Bordán Irén időtlen szépségét elemezték, de a hallgatózás közben megszerzett helyemről Éliás Gyula szépségverseny-szervező felállított, utalva arra, kék kartonnal jelezte a szék karfáján, hogy itt ő ül.

Teremtés, műköröm-építés

Nem sokkal ezután Bíró Ica ismét megjelent a turáni megkönnyebbültség mosolyával, és köszöntötte a vendégeit. „A teljes életemet feltettem erre a klubra, bankkölcsönöket vettem fel, de hiszek abban, hogy sikeres lesz ez a vállalkozás. A pozitív gondolatokkal lehet teremteni” – mondta Bíró Ica, majd felsorolta a szolgáltatásokat, amelyek közt javarészt hagyományos konditermi kínálat szerepel, kineziológiával és kozmetikával kiegészítve.

Műkörömépítés egyelőre nincs, „mert még nem találtam egy jó műkörmöst.” Szűcs Judit tűnt fel ekkor jellegzetes, bronz dekotázzsal, aki egy szekrényajtónak tűnő térelválasztó mögül lépett elő lányával, és a magát a médiában boszorkány nagymesternek, és ősi jósnak tituláló Frabatóval, miközben Bíró Ica a „különleges meghívottakat” szólította a tükör elé.

Az angyalok köztünk

Eljött többek közt Tampai Rimpócse mester, akiről nem derült ki pontosan, ki, de Bíró Ica utalt arra, életére és gondolkodására nagy hatással van. A mester egy tolmács segítségével olyan gondolatokat osztott meg, amelyek szerint Magyarország a világ szívcsakrája, és hogy köztünk férfi és női angyalok nagy számban élnek. Szuggesztív megjelenésének köszönhetően ezt senki sem vitatta a közönség soraiban, de amikor a mester a megvilágosodás – ezt a szót mindig magyarul mondta - kérdését kezdte boncolgatni, több értetlen arcot látott.

„A megvilágosodás az élet esszenciája” - magyarázta meg a kifejezést, mielőtt két hastánc produkció, és ötféle, sűrített, shaolin harcművészeti instant bemutató következett volna. „Hát ezek a dolgok –leszámítva a hastáncot – éppen nem arról szólnak, hogy itt cirkuszoljon az ember, aztán megtapsolják, hogy milyen ügyes volt, ugye?” – méltatlankodott egy szomszédom.

Test, lélek, szellem

A bemutató után a kozmetikai szobában sikerült néhány pillanatra megállítani a Flash Gordon ritmusában a termek közt közlekedő Bíró Icát, hogy megkérdezzem a megvilágosodás és a terem kapcsolatáról, ha már végig erről beszélt. „Minden mindennel összefügg, a test, a lélek és a szellem” – válaszolta a testszépítő, majd ismét a pozitív gondolatok teremtő erejét hozta szóba, mielőtt továbbszaladt volna, és az est további részében celeb-barátaival együtt pózolt volna a spinning és kardiógépek előtt álló fotósoknak.

A hastáncosnő süteményekkel kínálta a folyosón rekedt vendégeket, akik közt az eddig hallott magvas gondolatok mentén indítottam a beszélgetést. Elsőként Frabato került a közvetlen közelembe egy öltözőajtó mellett, aki polgári nevén (Fürst András) mutatkozott be, és gondolataival is eredetibbnek tűnt, mint amikor médiumok felkérésére személyre szabott előző élet-szolgáltatással áll a rendelkezésre.

Kattintson!

Ez lenne az üzenet

A test, a lélek és a szellem harmóniájáról lényegében a következőt vetette fel: amikor alszunk, a lélek elhagyja a testet, de ha a testet nem tartjuk megfelelően karban, ébredéskor a lélek néhány másodperccel később tér vissza. Ezalatt sok negatív energiát vonzhat magához, ami megbetegíti.

Ilyen alapok után Bódi Magdi következett, aki az életének fontos döntéseiről kezdett beszélni. „A zene gyakran átsegít a nehézségeken, ha jó zenét hallgatok, ellazulok, és rögtön tudom, mit kell tennem” – mondta az énekesnő. Háta mögött a Való Világból ismert Vitkó László repetázott a hastáncosnő süteményeiből, és szintén örömmel hozzászólt a témához.

„Nagy volt a zaj körülöttem itt a fővárosban. Ültem az autóban, és le kellett halkítanom a rádiót, mert már az is zavart. Végül úgy döntöttem, hazaköltözöm Ózdra. Végre megtaláltam a harmóniát. Nem Floridában, nem Miamiban, hanem Ózdon, nekem ez lenne az üzenetem” – mondta VV Laci, de ebben a pillanatban kételkedtem abban, hogy ebben a tömegben nem hiába keresem.

Az átok
A Turáni átok legendája több változatban terjedt el. A legismertebb szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat, hogy ezek után - egyesek szerint az 1000 évig – legyen köztük ellenségeskedés. Egy másik változat szerint a magyarok ősei - még azelőtt, hogy a Hét Vezér a Kárpát-medencébe vezette volna a népét - szent jóslatokat kaptak, melyekkel a nép sorsát kellett volna jobbra fordítaniuk. A jóslatokat azonban nem a közösség javára használták fel, ezzel örök átkot vontak magukra, és a leszármazottaikra is. (forrás: Wikipedia)