Britney Spears turnéját térdsérülés akadályozza

2004.03.22. 12:32
Britney Spears lemondott két fellépést amerikai turnéján, mivel csütörtöki illinoisi koncertjén tánc közben megrándította a térdét. A budapesti májusi koncertet nem fenyegeti a lemondás veszélye.
A 22 éves előadó lába a koncert legvégén, a Boom boom című ráadásszám táncelemeinek bemutatása közben mondta fel a szolgálatot - értesült az Entertainment Tonight. Britney az előadást ekkor azonnal felfüggesztette, majd később egy fehér fürdőköpenyben visszabicegett a színpadra, hogy elnézést kérjen a közönségtől, mert ő még két ráadást szeretett volna adni kedves közönségének.

Pár nap szabi

Lemezkiadója, a Jive Records közleménye szerint Spears kénytelen volt lemondani pénteki chicagói és szombati detroiti koncertjét, és várhatóan kedden Atlantában tér vissza a színpadra. Az elmaradt koncerteket áprilisban pótolják majd be - közölte a kiadó a BBC-vel.

Jön! Jön! Jön!

A hivatalos Britney Spears turnéoldal szerint a május 23.-i budapesti fellépést nem fenyegeti veszély, remélhetőleg addig nem éri újabb sérülés az énekesnőt. Aktuális popcsillagunk éppen az Onyx Hotel Tour című promóciós körútját járja, mellyel Európában és Ázsiában is népszerűsíti novemberben megjelent lemezét, az In The Zone-t. Az albumon szerepelő Toxic című szám négy év óta először az angol kislemez-listák csúcsára juttatta Spearst.