horoszkóp

Kokózik-e videón az USA alelnökének lánya?

2009.03.30. 18:46
Egy daleware-i partin készült az az állítólagos videó, amelyen az USA alelnökének a lánya, Ashley Biden látható, amint kokaint szív egy asztalnál, majd arra panaszkodik, hogy kevés a cucc. A felvételt eredetileg 2 millió dollárért szerette volna eladni a sajtónak egy ismeretlen férfi, de egyelőre nem sikerült bebizonyítani, hogy a drogellenes programjáról is ismert politikus lánya szerepel a videóban.

Az Egyesült Államok köztudottan drogellenes beállítottságú alelnökének, Joe Bidennek a lánya, Ashley Biden szerepel egy állítólagos amatőr videóban, amint éppen kokaint szív egy partin. A videót a lány egyik ismerőse készítette, és egy Thomas Dunlap nevű ügyvéden keresztül igyekezett értékesíteni az amerikai sajtónak. A férfi eredetileg 2 millió dollárért (körülbelül 472 millió forint) hirdette meg a felvételt, majd kereslet híján a kikiáltási árat 400 ezer dollárban (94 millió forint) állapította meg, de ezt az összeget sem fizették ki érte a megkeresett médiavállalatok.

Panaszkodik, hogy kevés az adagja

A Biden család

A 90 perces videóból még egyetlen részlet sem szivárgott ki a neten, nem kizárt, hogy egyáltalán nem létezik, a New York Post pedig igen ködösen fogalmaz arról, ki látható rajta. A videóról írt ismertetésben annyi szerepel, hogy a video a Biden család lakhelyén, Delaware-ban készült egy partin. A felvétel egy részében egy huszonéves nő látható, aki egy asztalnál ül, előtte egy kis tálcán minden bizonnyal kokain van, amelyből egy csíkot felszív piros szívószállal. Miután végzett az adagjával, feláll az asztaltól, beszélget egy vendéggel, majd elvegyül. A vendégek közt megjelent Ashley Biden volt barátja is, akivel az állítólagos Ashley Biden beszélgetet is.

A videó nem jó minőségű, a képekből nem teljesen egyértelmű, hogy a felvételen valóban az alelnök lánya látható-e, akinek egyébként korábban sosem volt drogbotránya, szociális munkásként dolgozik egy gyerekeket segítő szervezetnél a szülővárosában.

A videón hallható mondatfoszlányok alapján a kokainozó lány amiatt panaszkodik, mert az adagját túl kevésnek találja. A felvételeken egyébként csak az az egy, Ashley Bidennek tűnő lány drogozik, mások lazító tevékenységéről nem készített felvételt az állítólagos barát. Az ügyben az újságírók már próbálkoztak azzal, hogy megszólaltassák a családot, de Joe Biden és felesége épp Chilében tartózkodtak, amikor megkeresték őket, Ashley Biden pedig nem válaszolt a telefonhívásokra, és az üzenetekre.

A Biden család

Joe Biden és családja tiszteletnek örvend Delaware-ban, a politikus a hatodik cikulását töltötte szenátorként, mielőtt a Barack Obama-kabinet tagja lett volna. Biden a szenátusban a Külpolitikai Bizottság elnöke, korábban az Igazságügyi Bizottságot vezette. Magánéletéről annyit tudni, hogy első felesége Neilia Hunter és a kislánya Amy Biden 1972-ben, autóbalesetben meghalt, másik két fia pedig súlyosan megsérült. Öt évvel később az özvegy politikus újranősült, Jill Tracy Jacobsot vette el, akitől a negyedik gyereke, Ashley Biden született.