horoszkóp

Jessica Biel megmutatja, hogyan kell sztriptízelni

2009.04.04. 09:40
Kapcsolódók (1)
Ugyan már korábban elkészült a Powder Blue című film trailere, amiben Jessica Biel egy sztriptíztáncosnőt alakít, de újra aktualitása lett: előkerült egy rövid szpot, amin a színésznő elmondja és megmutatja, hogyan készült a szerepre. Biel ugyan itt még csak felöltözve gyakorolta a mozdulatokat, de legalább nagyon kevés ruhában. Aztán jó sokszor be is mutatja őket a filmben.

Jessica Biel a Powder Blue című filmben egy sztriptíztáncosnőt alakít, rajongói pedig régóta várják, hogy kiderüljön, az eddigi filmjeiben még nem vetkőző színésznő vajon mennyire adta be a derekát a szerep kedvéért. Mint a most előkerült kis videóból kiderül, Biel kemény edzésekkel készült a szerepre, a felkészülésről pedig nem csak beszél, de meg is mutatja, hogyan kell profin csinálni: nagyon kevés ruhában.

A vetkőzésre gyorsulók néhány hónapja megnézhették a film első előzetesét, ami alapján azt mondhatjuk, hogy mindent megtettek azért, hogy Biel ne fölöslegesen tanulja meg a különféle mozdulatsorokat, viszont úgy tűnik, a melltartó marad. Azért egyszer oldalról a trailerben is látszik a sokak vágyának tárgyát képező mell.

Annak ellenére, hogy a filmben jelentős szerepet kap Justin Timberlake menyasszonyának a teste, a testén lévő ruhák hiánya, valamint a testtel végzett mozgás fülledtsége, a film egyáltalán nem ígérkezik szexinek. Biel vetkőzése mellett ugyanis várható benne újraélesztett kisfiú, öngyilkos télapó, sikátorban összevert emberek, szóval, hiába van benne vetkőzés meg risza, ettől még elég nyomasztónak tűnik az egész.

A történet szerint egy karácsony estén néhány ember élete a sors kifürkészhetetlensége miatt épp abban a sztriptízbárban fonódik össze, ahol Biel is dolgozik. A színésznő első vetkőzéseként reklámozott filmben egyébként olyan klasszikus sztárok is szerepelnek, mint Patrick Swayze (ő a bártulajdonos), Forest Whitaker (a hitevesztett pap), Kris Kristofersson (a maffiafőnök) és Ray Liotta (szintén a tőle megszokott, bűnözői szerepben). Bár a filmet még csak ezután mutatják be, de az IMDb-oldalán már most érkezett rá egy pár szavazat, amik alapján 9,1 pontja van a tízből.

Egy sztriptíztáncosnőt eljátszani az utóbbi évek filmtermése alapján nem biztos, hogy hosszú távú sikert és ismertséget hoz a szerepet elvállaló színésznőnek. Demi Moore jól járt, a nevéhez így legalább nem csak azt kötik, mennyire kigyúrta magát a G.I. Jane-hez, hanem azt is, milyen dögös melleket csináltatott magának a Sztriptízhez. Ez utóbbira egyébként még hasonlít is Jessica Biel új mozija, mivel Moore-hoz hasonlóan ő is egyedülálló anyaként dolgozik a sztriptízbárban.

Marisa Tomei is jól tette, hogy 44 évesen bevállalta a sztripper szerepét, amikor Mickey Rourke nagy visszatéréséhez asszisztált a Pankrátorban, bár ő utólag kicsit már bánja, mert úgy érzi, ez a mozzanat nagyobb hangsúlyt kapott, mint maga a szerep.

Lindsay Lohanen viszont az sem segített, hogy 2007-ben a Tudom, ki ölt meg című filmben szintén elvállalt egy vetkőzős szerepet, sőt a sztriptíztáncolás mellett még szexjelenete is van. A filmen azonban ez sem segített, hatalmasat bukott, Lohannel együtt. Hiába, nem biztos, hogy mindenki bukik egy sztriptíztáncosnő lepotyogó végtagjaira.