A celebbimbók néha kiesnek a ruhákból

2008.04.12. 19:35
Tara Reid legemlékezetesebb alakítását köszönheti annak, hogy kiesett a melle a ruhájából, Paris Hilton és Nicole Richie csak az egyiket. A mellbimbó előbukkanása két okból szokott előfordulni: vagy szerencsétlen a ruha szabása, vagy a ruha túl átlátszó. Abba pedig még csak belegondolni is rossz, hogy esetleg a hírességek direkt választottak ilyeneket.

A hírességek különféle öltözködési üzemzavarai (ún. wardrobe malfunction) mindig remek képeket eredményeznek. Ilyen bakik általában akkor szoktak előfordulni - feltéve ha azt a lehetőséget kizárjuk, hogy valaki így akarja magára felhívni a figyelmet, és direkt csinálja -, ha egy ruha szabása elég szerencsétlen vagy az anyaga túl átlátsztó.

Az ilyen balesetekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Most csak azokra összpontosítottunk, amikor a hírességek mellbimbója kapott a kelleténél nagyobb reflektorfényt.

Brittany Murphy

Klikk

Brittany Murphy is rosszul járt egyszer, amikor túl áttetsző ruhát vett melltartó nélkül. Az egyébként botrányokat és feltűnést kerülő színésznőről a képet 2006 nyarán készítették, amikor a hollywoodi ArcLight moziba ment, hogy megnézze az Esküvő, Rock, Haverok premierjét, amelyben ő is szerpelt.


Lindsay Lohan

Klikk

Jó, Lindsay Lohan melle egyáltalán nem megy újdonságszámba, de amikor 2006-ban véletlen a ruháján kívül felejtette őket, akkor még nem volt a látványuk annyira megszokott, mint mostanában, amikor vetkőzik, és nimfománokat játszik filmekben. A kép ráadásul a GM Ten Fashion Show-n készült.


Janet Jackson

Klikk

Hiába rakta ki már a mellét akarva akaratlanul az összes partidög, a mellbimbó-mutogatás nagyasszonya mégiscsak Janet Jackson kell hogy legyen, aki a 2004-es Super Bowlon mutatta meg a mellbimbója köré csavart ékszert. Erre azután került sor, hogy olyan szerencsétlenül izgett-mozgott a színpadon, hogy fellépőtársa, Justin Timberlake lerántotta a mellét fedő szövetet. Ezután mindenféle felháborodás volt, meg médiaszabályozás, de mindezek nem olyan lényegesek, mint Jackson jobb melle.


Christina Aguilera

Klikk

Christina Aguilera mellbimbóit is megcsodálhatta a nagyérdemű, amikor az énekesnő 2005 szeptemberében férjével, Jordan Bratmannel egy olasz vendéglőbe ment enni. A kép különlegessége, hogy ezen még látszik Aguilera mellbimbó-piercingje, amitől – a további testékszereivel együtt – megszabadult, amikor image-t váltott, de leginkább terhes lett.


Paris Hilton

Klikk

Ez a kép még a hazánkat megjárt Paris Hilton fénykorában készült, 2004-ben. Nagyjából ebben az időszakban tűnt fel igazán a nemzetközi porondon 2003-as bemutatkozása után. A 2004-es évben pornóbotrányba és mindenféle szaftos dologba keveredő Paris Hilton akkori jó szokásához híven minden megjelenésével lapokat adott el. Itt túl nagy atlétát vett melltartó nélkül.


Serena Williams

Klikk

Serena Williams, a szintén teniszező Venus Williams testvére a londoni Leicester Square-en mutatkozott problémás ruhadarabjában egy filmpremier alkalmából. A képről még annyit lehet tudni, hogy 2004 végén készült. Igazán szerencsétlen baleset érte a teniszezőnőt emiatt a rosszul szabott ruha miatt.


Nicole Richie

Klikk

Paris Hilton Sancho Panzája, Nicole Richie sem maradhatott ki anno a mellmutogatós játékból. Hilton után nem sokkal 2004 szeptemberében vette fel ezt az erősen áttetsző ruhát, amikor a New York-i Bryant Parkba ment, hogy megnézze az Olympus Divathéten a Fusha műsorát.


Tara Reid

Klikk

Tara Reid pályájának csúcsát láthatják a mellékelt képen. A talán színésznőként tevékenykedő hölgyről az emberek szerencsésebb fele nem tudja, hogy kicsoda, de a pechesek közül is csak néhányan tudnának az amőbaszerű bimbóudvaron kívül bármit is felidézni Reidtől. A kép egyébként P. Diddy 35. születésnapi partijára érkezett ilyen szerencsétlenül még 2004-ben.