horoszkóp

Bin Laden rajong Whitneyért

2006.08.24. 11:29
A terrorista a világ végére is elmenne az egykori énekesnőért, sőt még a férjét is szívesen kinyíratta volna, csak hogy Houston az övé lehessen. Ezzel talán nem is ártott volna neki sokat, az egykor gyönyörű és tehetséges Whitney jelenlegi állapotáért vélhetően igencsak Bobby Brown a felelős.

Kola Boof, a terrorista egykori szexrabszolgája könyvet írt a Bin Ladennel eltöltött időszakról, melyben kifejti, a férfi megszállottja volt Whitney Houstonnak - olvasható a femalefirst elnevezésű portálon. "Azt mondta, Whitney a világon a leggyönyörűbb nő - nyilatkozta a rabszolga a Harpers Bazaar magazinnak.

Gonosz zene, szép Whitney

"Aztán meg azt állította, különleges sorsot szán az énekesnőnek, és bár a zenét velejéig gonosz dolognak tartja, egyszer még hatalmas összeget fog arra költeni, hogy eljusson Amerikába, és megpróbáljon kieszközölni egy találkozást."

A nő - aki a kilencvenes években volt kiszolgáltatva a terrorista kénye-kedvének - szerint az is Bin Laden tervei közt szerepelt, hogy elhalmozza ajándékokkal és megtéríti az énekesnőt. Boof az utóbbi időkben a "The Days of Our Lives" (Életünk napjai) című amerikai szappanopera szerzője volt, csak most tud tisztán visszaemlékezni a dolgokra.

Elveszett és megtalált nő

A harminchét éves nő "Egy elveszett nő naplója" címen írja meg emlékeit a számára feltehetően rémes időszakról. A könyvből az is kiderül, hogy Bin Laden szerelme olyan nagy volt a ma már csontsoványra fogyott és a drogtól teljesen szétcsúszott Houston iránt, hogy azon is komolyan elmorfondírozott, kinyírja az exénekesnő férjét. A terrorista igazi iszlám nőt látott Whitneyben, olyat, akit megfertőzött az amerikai társadalom, meg a férje, Bobby Brown. Némi igaza még lehet is a dologban: Houston drogroblémái akkor kezdődtek, mikor hozzáment az énekeshez.

Houston amúgy mostanában nem nagyon talál magára, áprilisban visszatért a drogelvonóra, amit szinte minden évben egyszer meglátogat. Utolsó próbálkozásáról nem tudni sikerrel járt-e, mint ahogy egyelőre azt sem kommentálta, mit szól hozzá, hogy a világ egyes számú közellensége őt tekinti bálványának.