Gáspár Győzőnek tanúkat kell hoznia

2007.10.30. 15:50
A helyszín a Balassagyarmati Városi Bíróság, ahol Gáspár Győző és Balla Bea megkísérlik a lehetetlent: egyezségre jutni. Míg Gáspárné válni sem akar, addig ura azzal spammeli a médiát, hogy ne féljen, akkor is eltartja, ha külön utakon járnak majd.

15.48

Gáspár Győző kilencven napot kapott a bíróságtól, hogy tanúkkal bizonyítsa, neje rosszul bánt vele. A tárgyaláson kiderült, havonta négyszázezer forintos gyerektartást kell fizetnie, de ő többet ad a gyerekeknek. Bea asszonynak viszont nem fizet. A maga részéről lezárta a kapcsolatot Beával, aki szerinte vagy azért nem jött el, mert túl sok pénzt akart, vagy azért, mert még szerelmes belé. A közös megegyezéses válásnak viszont Bea távolmaradásával vége - jelentette ki Gáspár Győző, aki a tárgyaláson úgy érezte megát, mint egy pszichológusnál, amikor felszakadnak tizenöt év emlékei. De ha esetleg Bea még mindig szereti, azt be is kell majd bizonyítania.

15.09

A bírónő elnézte, hogy Győzőnek nincsenek papírjai, igaz, ügyvédje sincs, bár korábban sztárügyvédet ígért Bea ellen. Bea aszonyt senki nem képviseli a tárgyaláson.

Gáspár Győző és a drámai szituáció képekben

14.53

Gáspár Győző iratok nélkül érkezett a bíróságra, úgyhogy nem tudja igazolni, ő bizony Gáspár Győző, a róla elnevezett show főszereplője. Így aztán nem lesz ma tárgyalás.

14.40

Bea asszony nem jelent meg, a tárgyalótermet el kell hagynia a sajtónak.

14.15.

Gáspár Győző nem számít arra, hogy Bea asszony is megjelenik a tárgyaláson. Szerinte neje azért marad távol, mert több pénzt akar. A showman állítása szerint eddig négyszer házasodtak össze Beával. 

14.08.

Gáspár Győző vadonatúj, aranyszínű öltönyben megérkezett a Balassagyarmati Városi Bíróság épületébe. Öltönye annyira vadiúj, hogy a Velvet tudósítója szedte le róla a méretjelzést. Sajnos az árcédula már nem volt rajta az ünneplős ruhán.

Így kezdődött a tarjáni álompár házassági válsága

Gáspár Győző házassága akkor ment végképp tönkre, amikor egy csodálatos májusi hétvégén egy partifotós készített képet arról, amint az énekes erotikus táncot lejt egy szőke hölggyel. A leleplező képek megjelenése csak az utolsó csepp volt a pohárban az amúgy sem csendes kapcsolatban. Gáspár a lebukást követően első felindulásában szüleihez költözött. Akkor még szívesen kibékült volna asszonyával, de minden kísérlete kudarcba fulladt. "Már ezerszer bocsánatot kértem, Bea már nem kíváncsi többre, nem is beszél velem." Onnantól a népszerűségi lista első helyét bitorló hős a show-t hibáztatta mindenért.

Egy Ildikó nevű lány azonban megszerette a magányos kétgyermekes családapát, akivel az elején nyilvánosan fel is vállalták bimbódzó szerelmüket. Bea asszony akkor kamuhölgyként definiálta ura állítólagos partnerét, később pedig maga az érintett kétmilliót akart kérni a Borstól szerelme képeiért. Miután ez a pénzszerzési kísérlete meghiúsult, Gáspár minden erejével a ma kezdődő perre koncentrált. A tét nem kevesebb, mint százmillió forint. Gáspárné előre kijelentette, hogy a válásba nem fog beleegyezni, férje szerint azért, mert nem akarja levágni a fejős tehenet. A családfő azt állította, hogy akkor is gondoskodni fog gyermekei anyjáról, miután elváltak, mivel Gáspáréknál ez a szokás. Lássuk mire mennek a bíróságon egymással. Addig is a show forog tovább.