horoszkóp

Britney Spears bőrszerkós kutyái menőbbek Paris Hiltonénál

2005.02.14. 12:32
Britney Spears kutyái 36 ezer forintos steaket esznek, gyémánt nyakékben pompáznak a zenei díjátadókon, és a hétköznapokban Von Dutch bőrszerkóban járnak. Ezekből a tényekből az énekesnő úgy ítélte meg, ölebei menőbbek, mint Paris Hilton híres kutyája. A honlapján énekesnő a férjéről is vallott.

Britney Spears a pályájáról egyre kevesebbet nyilatkozik, de férjéről és kutyáiról annál gyakrabban. Legutóbb három csivaváját ajnározta a nyilvánosság előtt. Véleménye szerint Bit Bit, Lacy Loo és Lucky sokkal menőbb kutyák, mint Paris Hilton hasonló fajtájú, Tinkerbell nevű ölebe.

Von Dutch bőrszerkóban steaket esznek

"Az én kutyáim ugyanis stílusosak, és nagyon jól néznek ki. A Von Dutch tervezője (Christian Audigier-nek hívják és motoros kollekciót tervez) a legújabb kis bőrszerkókat küldi a kutyusaimnak. Nem vitás, hogy sokkal csinosabbak, mint Paris Hilton kutyája"- dicsekedett az énekesnő a hivatalos honlapján.

Az Evening Standard szerint a két szőke díva nagyon ritkán jelenik meg kutyája nélkül. Kettejük kutyatartási szokásaikat illetően azonban biztos, hogy Britney az extrémebb. Karácsony után a Las Vegas-i Bellagio Hotel Picasso éttermében etette meg Bit Bitet. Az étlapról egy 36 ezer forintnak megfelelő összegért kínált steak-et választott ki, majd az étterem főszakácsát, Julian Serranót kérte, süsse meg neki az ételt. A híres szakács nem tudta, hogy alkotása a kutya vacsorája lesz, és utólag megalázónak tartotta a rendelést.

Legutóbb a Billboard díjátadón parádézott a kedvencével, amelyik gyémánt nyakéket viselt. Spears számára ebből is nyilvánvaló, hogy Paris Hilton puritánabbra fazonírozott Tinkerbellje Bit Bit bokájáig sem ér fel.

Britney Kevint is szereti

Az énekesnő a Valentin-nap alkalmából férjére, Kevin Federlinera is gondolt. Szintén a honlapján üzent férjének, akitől a múlt heti hírek szerint kezd elhidegülni, amiért az folyamatosan bulizik. Az énekesnő azonban cáfol: "Ahogy telnek a napok, úgy leszek egyre szerelmesebb Kevinbe. Egy hetet töltöttünk külön csupán, de annyira hiányzott, hogy azt hittem, megőrülök" - fogalmazott a szerelmes nej. A bulvársajtó szerint a házasságuk válságba került, és emiatt nem találkoztak múlt héten, de az énekesnő azt állítja, csak a munkájuk miatt kellett kis időre elbúcsúzniuk egymástól.

Ezt az időt a táncos férj nagy részben végigbulizta a haverjaival. A társaságából egy ember így beszélt róla a Sun című napilapnak: "Úgy bulizik, mintha facér lenne"