horoszkóp

Michelle Wild és Anikó is blogol

pl
2005.06.09. 13:23
Blogírásba kezdett a Velveten Michelle Wild és Molnár 'Nagy Ő' Anikó, hogy első kézből informálják a nagyközönséget vágyaikról, véleményükről és hétköznapjaikról.

Nekifogott a blogírásnak a Velveten Michelle Wild, a hazai erotikus szórakoztatóipar visszavonult sztárja, valamint Anikó, egykori villalakó, aki egyúttal Molnár is. Michelle 'Vad Katalin' Wild korábban teljes elméletrendszert dolgozott ki arra nézvést, mitől művészet az, ha az ember kamerák előtt többérintőzik egy csomó Piroskával és farkassal, újabban azonban már családanya, békés és boldog.

Michelle Wild Kovi közben zokog, mert pótolhatatlan a pornó Oscar-díjas színésznő, aki tavaly titokban férjhez ment és gyermeket is szült, akit valami okból Vad-Horváth Málnának neveztek el. Novemberben terhességnépszerűsítő aktsorozattal intett végleg búcsút a szakmának, ekkor vetkőzött le nyolchónapos terhesen a Playboynak, ezzel is jelezve, hogy nem a pénzért csinálja. Akkor úgy nyilatkozott: "Csak azt szeretném megmutatni, hogy egy fogantatásnak is megvan a maga szépsége, hogy egy terhes nőben is rejlenek szépségek, nem csak egy pasira váró meztelen nőben." Ő volt egyébként az első magyar celeb, aki terhesen vállalkozott aktképek készítésére, bár rajta kívül amúgy is csak Jáksónak van ekkora hasa. Jelenleg a Jóban Rosszban című szappanoperában játszik színészt, ápolónőként dolgozik a Csillagvirág Klinikán.

A férfifaló hírében álló Molnár Anikó szinte állandó szereplője a honi bulvársajtónak. Disszertációt írhatnánk Bochkor Gáborhoz fűződő kapcsolatáról, akárcsak az egységesen magas és szép emberek szakításáról. Legutóbb Klausmann Viktorral lobbant köztük lángra a szerelem puskapora igen gyorsan, aztán kissé égették is egymást. Molnár Anikó kifinomult receptorai nem működtek száz százalékon, csak két hét alatt jött rá, hogy Klausmann megcsalja. A villa egykori szépe, akinek testén annak idején a férfinézők folyton megpróbálták végigkövetni a vízcseppeket, de azok mindig eltűntek valami konkáv ponton, állandóan támadások kereszttüzében pislog. Némelyek ugyanis azt tételezik fel róla: azért jön össze folyton hírességekkel, hogy olvashasson magáról az újságokban. Ő állítja, hogy senkivel sem azért jött össze, mert magát szerette volna reklámozni, kizárólag érzelmi alapon ment bele kapcsolataiba. Igaz, azt elismeri, hogy egy celebritással inkább biztonságban érzi magát, mint egy ismeretlen fizikaprofesszorral, mert előbbiek bizonyosan nem a szenzáció végett vannak mellette. Két barátja segítségével nemrégen könyvbe is belekezdett, hogy megírja a média zord tengerén megélt viszontagságait.

Molnár Anikó Sem Vad-Wild, sem pedig Molnár nem ír kísérleti fizikából tankönyvet az idén a Velveten, sem máshol, de talán a Rákóczi szabadságharcból vagy a magyar költészetből sem, de mindketten úgy érzik, hogy van mit megosztaniuk a kíváncsi olvasókkal. "Az újságok nem mindig írtak arról, amit el akartam mondani, mert sokkal fontosabb volt nekik a szenzáció. Nem mindig volt nekik érdekes, hogy egyébként mivel és hogyan töltöm az időmet. Azok, akiket érdeklek, mostantól a blogomból, napi történéseken keresztül tudhatják meg, hogy nekem valójában mi a fontos" - magyarázta indíttatásait az expornócsillag.

Anikót sem kisebb cél vezérli: "Az utóbbi időben rengeteg hülyeség jelent meg rólam a lapokban. Szerettem volna egy olyan fórumot, ahol egyrészt meg tudom cáfolni a velem kapcsolatos híreszteléseket, másrészt meg tudom védeni a magánéletemet. Nem utolsó sorban pedig, ha történik velem valami, azt az emberek ezentúl első kézből tudhatják meg."

Legyen hát így.