horoszkóp

Pornóbotrányba keveredett a celebblogger

2008.02.28. 22:18
A Perez Hilton néven szaftos sztárpletykák szállítójaként elhíresült bloggert egy konkurense azzal vádolja, hogy Hilton megígérte neki, saját készítésű házipornó-videóiért cserébe segít neki felfuttatni a weboldalát, majd miután megkapta a szalagokat, ejtette.

A hollywoodi újságíróból lett, felvállaltan meleg blogcelebritás – polgári nevén Mario Lavandeira – azzal lett híres, hogy Perezhilton.com nevű weboldalán szabadszájú módon közli a legfrissebb hollywoodi sztárpletykákat. Egyik informátora, Jonathan Jaxson – aki maga is celeb-pletykablogot indított JJ’s Dirt néven – most azt állítja, hogy a pletykablogger szexuálisan kihasználta őt. Jaxson szerint Hilton rávette őt, hogy küldjön magáról szexuális tartalmú felvételeket neki, cserébe pedig azt ígérte, reklámozza blogján Jaxson weboldalát.

Botráynbloggerek képekben

A PageSix többoldalnyi AOL Instant Messenger csevegőprogramos beszélgetést kapott, amik Jaxson és Lavandera közt zajlottak. Ezekben 2007. szeptember 1-jén Lavandeira felveti Jaxsonnak: „csinálhatnál valami szexvideót (de nem rólam)”. Jaxson azt válaszolja: „holnapra meglesz, elküldöm e-mailben”. Lavandeira lelkesedik: „Király! Csináld meg most azonnal!”. Másnap Lavandeira már izgul: „Mikor küldöd?”, mire Jaxson feltételt szab: „Ha vállalsz egy telefonos blogpostot, amiben úgy csinálunk, mintha felhívnálak ismeretlenül és tanácsot kérnék tőled a blogommal kapcsolatban. Lehetsz durva is, másoknak nem kell tudniuk, hogy egyébként ismerjük egymást”. A válasz nem ismert, de Lavandeira másnap ismét rákérdezett, mikor kapja meg az ígért szexvideót, mire Jaxson e-mailen átküldött neki egy olyat, amint maszturbál, „meg másfajtákat is”.

Klikk!

„Beleszerettem Perezbe. Azt gondoltam, jó ember… de igazából csak egy seggfej. Elkezdtünk együtt dolgozni, és kitalálni, hogyan lehetne olvasottabbá tenni a blogomat. Aztán az egész átment valami soskkal személyesebb és intimebb dologba. Azt ígérte, szállít majd sztorikat nekem a blogomhoz. De csak kihasznált” – panaszkodik a PageSixnek Jaxson, aki ugyebár a blogja felfuttatását várta volna el szerelméért cserébe, új értelmet adva ezzel a kihasználás fogalmának. Az állítólag szerelmes Jaxson egyébként háromszor találkozott személyesen Lavanderával: egyszer Floridában, kétszer pedig New Yorkban.

A PageSix megkereste Mario Lavanderát is az üggyel kapcsolatban, de a celebblogger eddig nem reagált a kérdéseikre. A szóban forgó pornóvideókat egyelőre senki se látta, de ezek után nem volna meglepő, ha órákon belül kiszivárognának. Ahogy ilyenkor lenni szokott: véletlenül, és persze forrás nélkül.