horoszkóp

Orlando Bloom egy lesifotós miatt szenvedett balesetet

2007.10.15. 10:50
A színész pénteken hajnalban nekihajtott két parkoló autónak. Bloom, aki karcolás nélkül megúszta egy baleset, azt állítja, hogy az őt üldöző rámenős paparazzó miatt volt kénytelen elrántani a kormányt. A celeb két hölgy utasát kórházba kellett szállítani.

Orlando Bloomot saját állítása szerint akkor vették üldözőbe a lesifotósok, amikor egy szórakozóhely előtt, két ismerőse kíséretében beszállt autójába - adta hírül a HollywoodToday. A paparazzó, aki a színész szerint egy fehér vagy egy szürke terepjárót vezetett, a hajsza közben hirtelen sávot váltott és elévágott. Bloom, hogy elkerülje az ütközést, gyorsan elfordította a kormányt, a manőver közben azonban nekiment két parkoló autónak. A rendőrség röviddel az ütközés után kiérkezett a helyszínre, Bloom pedig készségesen nyilatkozott a nyomozóknak. „Nem volt alkoholos befolyásoltság alatt és nem hajtott gyorsan” – nyilatkozta az Associated Pressnek Ana Aguirre rendőrtiszt. A rendőrség egyelőre keresi a másik sofőrt.

Megúszta

Bár Orlando Bloom nem sérült meg a balesetben, két utasa nem úszta meg ilyen könnyen. A harminc éves hölgynek, aki az anyósülésen ült, több horzsolás van az arcán, a másik, harmincöt éves nőnek, aki a hátsó ülésen utazott, pedig a nyaka sérült meg. A színész sajtósa, Robin Baum szerint azonban ez sem komoly. „Orlando Bloom tegnap este egy kisebb balesetet szenvedet és hálás azért, hogy senki nem sérült meg súlyosabban. A történtek után azonnal segítséget hívott” – olvasható Baum levelében, amit az Associated Pressnek írt. A színész állítólag az egész éjszakát nyaksérült gyermekkori barátja ágya mellett töltötte a Cedars Sinai kórházban.

Klikk!

Volt már ilyen

Alig két héttel ezelőtt is történt egy hasonló eset. Akkor Keith Urban, Nicole Kidman country énekes férje szenvedett balesetet. A zenészt, aki éppen az Anonim Alkoholisták gyűlésére tartott üldözőbe vette egy paparazzó. Urban a hajsza közben majdnem nekiment egy előtte kanyarodó autónak, de még időben levetődött a motorról. És persze ne feledkezzünk meg a legnagyobb port kavart esetről, Diana hercegnő haláláról sem. Sokak szerint a jótékony celebet és kedvesét, Dodi al Fayedet az őket üldöző agresszív lesifotósok kergették a halálba. Bár a rendőrségi nyomozás lezárult, a bírósági vizsgálat még mindig folyik és lehet, hogy csak több hónap múlva zárul le. Így egyelőre nem tudni, hogy igaz-e Mohamed al Fayed elmélete miszerint a pár sofőrjét és a Ritz Hotel biztonsági emberét, Henri Pault az angol titkosszolgálat bízta-e meg azzal, hogy távolítsa el az útból Dianát és barátját.