horoszkóp

Orlando Bloom a nők miatt lett színész

2004.09.15. 15:33
Bloom azt mondja, azért lett színész, mert gyermekkorában elege lett a kudarcokból, és úgy gondolta, színészként könnyebben megy a csajozás.
Orlando Bloom meg van róla győződve, filmes karrierje nagyban segítette abban, hogy megtalálta álmai asszonyát. Sőt, nem áll tőle távol az a kijelentés sem, miszerint kizárólag filmsztár mivolta miatt sikerült összejönnie az áhított hölgyekkel, írja az Ananova.

Tudatos karrier

Orlando Bloom
Bloom most már bevallja, tudatosan választotta a színészetet, mert célja eleve az volt, hogy vonzóbbá tegye magát a másik nem számára. Nos számítása úgy látszik bejött, hiszen már két éve jár egy mindenki által gyönyörűnek mondott amerikai színésznővel, Kate Bosworth-szal. A brit színésznek egyébként nincsenek jó emlékei gyermekkori kalandjairól, hiszen elmondása alapján mindig meg kellett küzdenie a lányokért. "Emlékszem volt egy lány, aki nagyon tetszett kilenc éves koromban, és félig a barátnőm volt, de minden reggel versenyt kellett futnom a többi fiúval, és aki nyert, az járhatott aznap a lánnyal.

"Superman szerettem volna lenni, aki egész nap repked, és meg tudja menteni szerelmét, amikor bajban van. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy Superman valójában egy színész. Így kitaláltam én is magamnak ezt a színészesdit. Látja, a nők miatt vágtam bele az egészbe." - mondta Bloom.

Élete szerelme

A 27 éves színész egyébként saját bevallása szerint még mindig halálosan szerelmes Bosworth-ba."Napokon át tartó filmezés után is átutazom az Atlanti-óceánt, csakhogy egy napot vele tölthessek. Fantasztikus érzés, ha beleszeretsz valakibe, és állandóan csak rá tudsz gondolni. Azt hiszem a szerelembe vagyok szerelmes."

Bloom lelkesedését barátnője is osztja. "Nála jobb pasit nem is kívánhatnék magamnak" - nyilatkozta a 21 éves Bosworth. Orlando Bloom hiába jár két éve barátnőjével - akit a legutóbbi hírek szerint feleségül is szeretne venni -, bármerre megy, sikítozó lányok hada követi. Persze nyilván ezt is csak a színészetnek köszönheti.