Bangó Margit: Rubint és Bódi jellemtelen és tehetségtelen

2008.12.15. 20:17
Az énekesnő felháborodott vacsoravendégei viselkedésén. Bangó Margit szerint Rubint Réka és Bódi Sylvi tehetségtelen, üresfejű és jellemtelen. Az énekesnő szerint, ha valakinek problémája van vele, akkor annak a szemébe kellene mondania, nem pedig a háta mögött kibeszélnie.

A múlt heti Hal a tortán adásában Bangó Margit vacsorája nem sikerült a legfényesebben, Rubint Rékának annyira nem jött be az énekesnő által kreált japán stílusú oldalas, hogy visszaköpte, majd Bódi Sylvivel karöltve a háta mögött kritizálták a házigazdát.

Bangó az eset óta visszanézte a vacsorájáról adásba került felvételeket és döbbenten tapasztalta a két hölgy viselkedését. „Réka és Sylvi jellemtelen, tehetségtelen és üresfejű ember. Üzenem nekik, hogy tanuljanak etikettet”, nyilatkozta a TV2 Aktív című műsorának az énekesnő, akit úgy tűnik, nem nagyon vigasztal, hogy engesztelésként őt juttatták a döntőbe vacsorapartnerei.

A magyar nóták nagyasszonya az utolsó közös evés alkalmával Rubint és Bódi szemébe mondta el véleményét a két nőről, és ezek után még jobban felháborodott, amikor megtudta, hogy kibeszélték. „Én a szemükbe mondtam el, ők pedig a hátam mögött. Tudom, hogy Réka azóta átgondolta a dolgokat, de Sylvi biztos, hogy nem. Ő egy fa, egy kőkemény fa, akiről lepereg minden” - nyilatkozta az énekesnő, akitől egyébként a történtek miatt Schobert Norbert édesanyja is bocsánatot kért.