horoszkóp

Bobby Brownt hűvösre tették

2007.02.27. 14:59
A verekedőbajnok rácsok mögé került, mert nem fizetette a gyermektartást. Most ügyvédje próbál pénzt szerezni, hogy az énekes kiszabadulhasson.

Egy év alatt két ízben felejtett el gyerektartást fizetni Bobby Brown. A hatóságok ezt nem nézték jó szemmel, és októberben körözést adtak ki az énekes ellen. Akkor Bobby Brown 11 ezer dollárt fizetett ki, hogy szabadon járhasson a két állam között. De hétfőn mégis letartoztatták, amint betette a lábát Massachusetts-be. A Norfolk-megyei börtön addig látja vendégül a feleségverő sztárt, amíg az nem rendezi 19 ezer dolláros tartozását ex-neje felé. Whitney Houston válófélben lévő atlantai férjét, még első felesége perelte be az elmaradozó gyermektartások miatt.

Bobby Brown

A letartóztatás

Hétfő este Brown a massachusettsi Attleboro High School-ban látogatott, ahol lánya táncversenyét tekintette volna meg. A kiérkező rendőrök azonban letartóztatták, és bár Brown így lemaradt az előadásról, készségesnek mutatkozott és nem hőbörgött az eljárás miatt. Pusztán egy mobiltelefont kért kölcsön, hogy megpróbálja tisztázni a kényelmetlen helyzetet. Ez sikertelen kísérletnek bizonyult - állítja a cnn.com, hiszen a sztár azóta is rácsok mögött van. Phaedra Parks, Brown ügyvédje jelenleg is azon dolgozik, hogy megpróbálja előteremteni az óvadékot az énekes szabadlábra helyezéséhez.

Rovott múlt

Brownnak Whitney Houston előtti feleségétől, Kim Ward-tól két gyereke született, a tinédzserkorú La Princia és egy fiúgyermek, Bobby Jr. Whitney Houstontól egy Bobbi Kristina nevű kislánya van, és az ezt megelőző házasságából, még egy Landon nevű fiúval is gazdagította utódjai számát.

Az énekesnek nem először kellett a hatóságokkal szembenéznie, hiszen 2004 júniusában 90 napos börtönbüntetésre ítélték ugyancsak a be nem fizetett tartásdíjak miatt. A bíróság végül a határozatot felfüggesztette, és 15 ezer dollár befizetésére kötelezte. Múlt márciusban pedig egy 14 évvel ezelőtt elkövetett motoros garázdaságért vonták felelőségre.