horoszkóp

Bochkor: lemondtam a Megasztár zsűritagságáról

2008.07.16. 16:00
Kapcsolódó cikkek (1)
Bochkor Gábor szeretett volna részt venni a Megasztár zsűrijében, de a tervezett vadászpilóta-kiképzése miatt nem lett volna rá ideje. Ugyanakkor a kiképzés is kútba eshet. A műsorvezető még reménykedik.

A 44 éves Bochkor Gábor szerint találgatások előzték meg a tehetségkutató műsor negyedik szériájának zsűri-válogatását. A sajtóban felmerült az ő és Friderikusz Sándor neve is, de a legutóbbi hírek szerint ők nem kapnak szerepet a TV2 műsorában.

"Egy jó társaságban öröm dolgozni"

A TV2 PR csoportvezetője annyit közölt a Velvettel, összesen mintegy húsz ember neve jött számításba a kezdetekkor, egyébként pedig emlékeztetett arra, hogy zsűri-válogatással összefüggő híreket a csatorna soha nem kommentálta.

Bochkor Gábor a Velvetnek elmondta, szeretett volna részt venni a műsorban, de ideje nem engedi. Októberben tudott volna csatlakozni a stábhoz, ezért inkább lemondott a zsűrizésről. Némi szomorúságot érez, hogy ki kell maradnia a Megasztárból - azért is, mert Friderikusz Sándorral és Eszenyi Enikővel régóta ismerik egymást, Mester Tamással már többször is dolgozott együtt, Fenyő Miklóst pedig szimpatikusnak tartja.

Véleménye szerint fontos, hogy egy ilyen műsorban nagy legyen az összhang és az egyetértés a döntéshozók között, mindez ugyanis meghatározza az egész tehetségkutató hangulatát.

"Egy jó társaságban öröm dolgozni. Természetesen volna kedvem elvállalni hasonló tehetségkutatóban a zsűrizést, bár nem mindegy, milyen műfajban. Valószínűleg érdekes lenne, ha egy táncos műsorban én lennék az egyik zsűritag."

A műsorvezető véleménye a TV2 új produkciójáról kétoldalú. Örül, hogy olyan emberek is lehetőséget kapnak tehetségük és rátermettségük bizonyítására, akiknek eddig nem volt erre lehetőségük. Akár azért mert vidékiek, vagy éppen anyagi helyzetük nem engedi. Másrészről úgy gondolja, hogy eléggé telített a magyar zeneipar és a fiatal tehetségek sajnos előbb-utóbb a süllyesztőbe kerülnek. Hasonlóan vélekedett a Borsnak nyilatkozó Kovács Kati énekesnő és Korda György énekes is, hozzátéve, hogy szerintük színesebb lett volna a műsor, ha Bochkor Gábor és Friderikusz Sándor is a zsűri asztalánál ül.

A Velvetnek nyilatkozó Bochkor elmondta, hogy az egyik ok, amiért nem tudta vállalni a zsűrizést, az a vadászpilóta-kiképzés, amire jelentkezett. Habár egyelőre még a Honvédelmi Minisztériumnál ez egy nyitott kérdés a június 20-án történt fehérgyarmati vadászgép-baleset miatt, Bochkor hangsúlyozta: nem adta fel az álmát. Megjegyezte: akár a pilótatoborzásban is szívesen segítene.