horoszkóp

Szakított-e Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea?

2006.04.22. 10:39
Mindössze pár hónapig tartott Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata - legalábbis ha hihető a Színes Bulvár Lap értesülése. Az ügyben azonban senki nem nyilatkozik semmit, szóval ki tudja.

Mindössze pár hete derült ki, hogy a Sláger Rádió műsorvezetőjének legújabb hódítása a TV2 híradósa, Várkonyi Andrea. A két celeb nem volt hajlandó megerősíteni az információt, igaz, nem is cáfolták, csak annyit nyilatkoztak egybehangzóan: nem kívánnak a magánéletükről beszélni. Most pedig arról nem kívánnak nyilatkozni, hogy szakítottak volna.

A kollégák hallgatnak

A Színes Bulvár Lap szerint ugyanis mind a Sláger Rádióban, mind a TV2-ben nyílt titok, hogy hogy a pár már nincs együtt, és hogy szakítás oka nem veszekedés volt, csak belátták a felek, hogy mégsem illenek össze. A lap szerint mindössze kollegiális szolidaritásból nem beszél erről senki a nyilvánosság előtt, de Boros Lajos, Bochkor műsorvezetőtársa az újság megkeresésére például úgy fogalmazott, hogy ő most hall erről először - ami persze lehet ennek a kollegiális szolidaritásnak a szép példája is.

Az érintettek hallgatnak

Bochkor Gábort a lap nem érte utol telefonon, aminek oka akár az is lehet, hogy a műsorvezető csütörtökön rosszul lett reggeli rádióműsora alatt, és azóta otthon lábadozik. A Sláger Rádió sajtószóvivője, Jánosi Katalin nem kívánt kollégája magánéletéről beszélni, és ugyanezt üzente saját magánéletével kapcsolatban Várkonyi Andrea a Tények sajtófőnökén keresztül a lapnak. Várkonyi Andreáról egyébként a lap úgy tudja, kapcsolata férjével már a Bochkor-féle románc előtt megromlott, sőt külön is költözött a férfitól, de természetesen az érintett exférj, Dr. Szilvay Attila sem kívánta kommentálni az ügyet.

Titoktartó csajok
Bochkor Gábor eddig nagyjából szerencsének mondható, mert Molnár NagyŐ Anikón kívül minden eddigi barátnője diszkréten hallgatott közös történetükről és szakításuk okáról. Csisztu Zsuzsa és Dobó Kata mellett Tornóczky Anita és Osvárt Andrea is a barátnői között volt. Tornóczky Anita csak annyit árult el, hogy a szakítás után továbbra is jóbarátok maradtak, sőt még a szexuális életüket is megbeszélik, az érdekesebb részleteket azonban megtartotta magának. Osvárt Andreát köztudottan megviselte a szakítás, egész Olaszországig menekült, de szintén nem árult el részleteket. Molnár Anikó volt az egyetlen, aki egyéves kapcsolatuk végetérése után okot nevezett meg: őt speciel az viselte meg, hogy expárja túlságosan jó kapcsolatot ápol egykori barátnőivel. Bochkor talán ezért választott utána civil foglalkozású barátnőt.