horoszkóp

Bochkor Árpa Attilával ünnepelte a lánya születését

2007.04.21. 10:22
Bochkor Gábor vágta el a köldökzsinórt. Boros Lajos hátraszaltót akart ugrani Bochkor Nóra születésének hírére, de nem tette. Várkonyi Andea pedig arra kérte barátját, főzzön neki pármai sonkás, szarvasgombás tésztát a lányuk érkezésének örömére.

Bochkor Gábor barátai és munkatársai saját habitusuknak megfelelően ünnepelték meg Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea közös gyerekének születését. Boros Lajos arról számolt be a Színes Bulvár Lapnak, hogy a hír hallatán hátraszaltót akart ugrani, de végül nem tette. Voga János elmondta, nyugalom lett rajta úrrá, amikor értesült a gyerek születéséről, majd vett egy üveg bort és megitta. Bochkor Gábor ezalatt Árpa Attilával poharazott.

Fekete haja van

Várkonyi Andrea császármetszéssel hozta világra Bochkor Nórát, az apa is jelen volt a szülőszobában. A Blikk úgy tudja, Bochkor vágta el a köldökzsinórt. A lapnak a 43 éves rádiós műsorvezető elmondta, baromi jó érzés apának lenni, sosem gondolta volna, hogy ilyen jó lesz. Hozzátette, tudja, hogy sokan féltették a szülés látványától, de az is csodálatos élmény volt a számára. Bochkor arról is beszámolt, 55 centivel és 3260 grammal született kislányának fekete haja van, és olyan szép, hogy nem lehet betelni vele.

Bochkor szerint a Nóra keresztnév harmonizál a vezetéknevével, így nem okozott különösebb fejtörést az utódnév kiválasztása. Az anya mindössze egyet kért a barátjától, hogy a gyerek érkezésének örömére főzze meg a kedvenc ételét, a pármai sonkás, szarvasgombás tésztát.