2006.12.02. 10:48
Bochkor Gábor már nem csak magától van elszállva, hanem ténylegesen a földtől is. Letette ugyanis a repülővizsgát, így ha ismét kirúgják valamelyik tévétől, elmehet pilótának.

Letette a repülővizsgát Bochkor Gábor. A műsorvezető jó ideje a repülés szerelmese, egy évvel ezelőtt még versenyzett is: ő egy vadászgépben, Palik László pedig egy forma 1-es autóban repesztett. Bochkor lehagyta sportriporter kollégáját.

A napokban lezajlott gyakorlati vizsgára Veres Zoltán, Európa-bajnok műrepülő készítette fel, akinek nem volt kétsége, hogy sikeres lesz az önálló repülés. Az elméleti vizsgára való felkészülsében a tévésnek tévés párja, Várkonyi Andrea segédkezett.

Bochkor Gábor a landolás után azt mondta, nagyon jól érezte magát odafönt, ahogyan mindig, csak furcsa érzés volt egyedül lenni a pilótafülkében a felhők között. Korábban mindig oktatójával vagy más profi pilóta társaságában hagyta el a földet.

Aki nem hiszi, hogy Bochkor Gábor el tud vezetni egy igazi repülőt, saját szemével győződhet meg róla a Velvet videóján.