horoszkóp

Molnár Anikó örül Bochkor barátnőjének

2005.08.08. 17:14
A műsorvezető a Sláger Rádió volt munkatársával jött össze, és a nyilvánosság előtt is vállalja új kapcsolatát. A valamikori Nagy Ő, Molnár Anikó őszintén örül Bochkor boldogságának.

Újra szerelmes a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor. Molnár Anikóval való szakítása óta a rádiós többnyire egyedül jelent meg különböző rendezvényeken, de az utóbbi hetekben egy fiatal nővel látni az oldalán.

Anikó szorít

Bochkor Gábor volt barátnője, Molnár Anikó örül a műsorvezető új kapcsolatának. "Lehet, sokaknak furcsa lesz a véleményem, de örülök neki. Egy pillanatra sem volt rossz érzésem emiatt. Annak örülnék igazán, ha a mi zaklatott, fájdalmas kapcsolatunk után mindketten megtalálnánk a boldogságot. Az igazit. Azt, ami, aki végleges. Aki tartós, állandó, megbízható, hűséges, aki mellett le tudjuk élni az életünket. Tudom, hogy Ő is erre vágyik. Épp ezért szorítok nekik!" - írta a pomázi celebriti a blogjában.

Molnár Anikó március elején jelentette be, hogy szakítottak Bochkorral. Az álompár tavaly nyáron bútorozott össze, de kapcsolatuk még egy évet sem bírt ki: nyolc hónap után a Nagy Ő címszereplője hazaköltözött pomázi lakásába. A szakítás hátterében Molnár elmondása szerint nem egy harmadik személy állt, a kapcsolat ellaposodása miatt döntött úgy, hogy szakít a rádióssal.

A feltűnők

Bochkor Gábornak eddig nem egy ismert barátnője volt. Csisztu Zsuzsa hét éve volt a műsorvezető párja, őt követte a volt miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita, akivel két évig járt, majd Dobó Kata, aki Andy Vajnáért hagyta el a rádióst, Molnár Anikó előtt pedig a jelenleg Olaszországban élő modellel, Osvárt Andreával volt együtt. A 26 éves modell egyébként Bochkor miatt menekült Rómába, szakításuk ugyanis annyira megviselte őt, hogy képtelen volt itthon folytatni pályafutását. Osvárt azóta már túl van a szakításon, két éve van együtt barátjával, Claudióval, aki állítólag még idén megkéri a kezét.