horoszkóp

Oktatófilmben csábít Bódi Sylvi és Görög Zita

hh
2004.07.29. 11:51
Bódi Sylvi a Játszd újra, Mozart! című romantikus vígjátékban tűnik fel a gonosz szexistennő szerepében, és megpróbálja elcsábítani Görög Zita pasiját. A Playmate a Kerozin új videoklipjében pisztollyal vonagló gengszterlányt alakít, idén nyáron pedig kisautójával száguldozik az országban és egy energiaitalt népszerűsít.
Bódi Sylvi fotómodell nemcsak előnyös testfelépítéssel és szép arccal bír, de mint kiderült, egyszerre legalább négyfelé tud figyelni. A modell sűrű dudálások közepette az autópályán legálisan elérhető legnagyobb sebességgel száguldott Mini Cooperével, miközben telefonos interjút adott a Velvetnek legújabb filmszerepéről. Eközben két másik telefonbeszélgetést bonyolított, és szimultán tudósított minket az autópályán feltűnő nulladik típusú jelenségekről. "Te ezt elhiszed?! Miért sétálgat egy bácsika esernyővel a kezében a sztrádán?" - sikoltotta a modell telefonjába.

A jó, a rossz, Mozart és az iskolások

A közvetlen életveszély elmúltával megtudhattuk: Bódi Sylvi modellkedéssel keresi kenyerét, de várhatóan december közepétől a mozivásznon is megcsodálhatjuk. A Játszd újra, Mozart! című romantikus vígjátékban tűnik fel a gonosz csábító szexistennő szerepében. "Ez egy oktatófilm lesz, a jó és a rossz harcáról szól" - meséli Bódi Sylvi.

Tekintse meg képeinket!
"Augusztusban kezdődik a forgatás. Én az ördög jobb kezét alakítom, akit Lucifer azért küldött egy démoni nő formájában a Földre, hogy próbára tegye egy ifjú pár szerelmét. A film főszereplője egy zenekar menedzsere, akinek modellbarátnőjét Görög Zita fogja játszani, én pedig majd megpróbálom lecsapni a kezéről a barátját. Speciális effekteket fognak alkalmazni, mert természetfeletti erőkkel rendelkezik a karakterem. Óriási hatalommal felruházott, gonosz csábítót játszom. Nem áll messze tőlem a szerep" - jegyzi meg mosolyogva a száguldó ciklon.

A jó megtestesítőjével, Görög Zitával nem most fognak először találkozni, hiszen korábban már együtt nyaraltak a TV2-s szervezésű Bulirepcsi nevű rendezvényen, ahol - hasonlóan az idei Napköztársasághoz - a kisorsolt tévénézők együtt bulizhattak és nyaralhattak a sztárokkal.

A modell örül annak, hogy a rossz szerepét osztották rá. "Úgy gondolom, hogy egy filmben hálásabb a rossz oldalon állni, mert az valahogy jobban megmarad az emberek emlékezetében. Hogy ez vajon miért van így, arról egy pszichológust kéne megkérdezni, én nem tudom a választ" - mondta el Bódi Sylvi a Velvetnek. Noha saját alkatához közel állónak tartja a szerepet, attól még jó embernek tartja magát. "Nem mondanám, hogy gonosz vagyok" - fejti ki - "sőt inkább jólelkűként aposztrofálnám magam, de elég vadóc vagyok, és szeretem a szurkapiszkálódást."

Mint megtudtuk, a filmet nemcsak a mozikban mutatják be: a tervek szerint az iskolákba is eljuttatják, ahol majd oktatási céllal vetíthetik a pedellusok. "A film üzenete az, hogy ha valaki letér a helyes útról (mint ahogy a főszereplő enged a csábításnak), akkor se fordítsanak neki hátat a hozzá közel állók, inkább támogassák, hiszen tettét nem önszántából, hanem a gonosz erők befolyása alatt követte el. A kicsit sablonos üzenetet humoros formában juttatja el a film a fiatalokhoz" - vázolja a modell.

Bódi és Clyde

Miközben Sylvi elküld még pár elmebeteget, és vasárnapi vezetőt még ennél is melegebb éghajlatra, elmeséli, hogy nemrég fejeztek be egy videoklip-forgatást a Kerozin együttessel. "A klipet heteken belül bemutatják, és szerintem nagy sláger lesz a számból. A szám címe Bonnie és Clyde, a klipben pedig egy 1935-ös oldtimer Audiban alakítom Bonnie-t, a kerozinos Axel pedig Clyde-ot. Kicsit olyan a klip, mint a Született gyilkosok - egy gengszter szerelmespár járja a világot - de az eredeti gengsztertörténetnél erotikusabban tálalva. Van egy rész, amikor megtalálom az autóban a revolvert és nem gyengén vonaglok vele meg Axellel." Az együttműködés nem új keletű: mint megtudtuk, Sylvi már a Kerozin több klipjében szerepeltett. Axelt 17 éves kora óta ismeri, mivel Debrecenben szomszédok voltak.

Playboy-kedvenc

Bódi Sylvi nem mindennapi adottságaira külföldön is felfigyeltek. Júniusban exkluzív fotóanyagot készített vele az amerikai Playboy. "Hargitai Beával együtt fotóztak minket a Playboy speciális kiadásához, ami hamarosan megjelenik. A képeket Byron Newman készítette, aki nagy szaktekintélynek számít, közel 10 éve fotóz a magazinnak. Lesznek közös és szóló képek is" - vázolja a modell.

A magyar Playboyban különlegességnek számít, hogy a dúskeblű fekete szépséget már kétszer is szerepeltették benne. Legutóbb júniusban, előtte pedig 2002 novemberében, és azóta az Év Playmate-je címet is bezsebelte. A nyuszifüles újságon, a CKM-en és saját naptárán kívül nem szerepelt más meztelen képeken, és ahogy mondta, nem is akar. Kizárólag maximálisan igényes munkákhoz adja képmását. A modellnek felöltözve is jócskán akad munkája: június végén Lyonban vett részt egy fehérnemű-katalógus fotózásán.

Szuper munka

Sylvi az idei nyarat a munkának szenteli: az egyik hazai energiaital kampányának háziasszonyaként fogja járni az országot. "Én leszek a cég bombázója. Dedikálni fogok, meg fotózkodni lehet majd velem. A kocsimat már fel is logózták. Nagyon büszke vagyok erre a munkára, mert a magyar modellek között ritka, hogy ilyen hosszú távú munkát kapjanak, és hogy egy cég ennyire ragaszkodjon egy bizonyos modellhez."

Pihenésre nem nagyon jut ideje az önmagát hiperaktívnak tartó modellnek. "Ha véletlenül nincs munkám, akkor mindig kiagyalok magamnak valamit. Talán szeptemberben el tudok menni lazítani valahova, de addig nincs megállás" - mondja, aztán továbbszáguld a pályán.