Bódi Sylvi meghízott és autóversenyzőnek állt

2008.08.21. 13:20
A playmate arcát, illetve testét adta egy számítógépes játékhoz, majd egy fotózás kedvéért több kilót szedett magára csokizabálással. Ugyan nem végső elkeseredésében, de 80 méter magasból végül a semmibe vetette magát. Szerencsére túlélte.

Akik valaha játszottak már autóversenyzős, számítógépes játékkal, azok tudják, hogy a versenyekhez szigorúan hozzátartoznak a szép modellek is. Nincs ez másképp a hazai fejlesztésű Project Torque című internetről letölthető játékkal sem, amiben a versenyzők a csinos lányok utasításait követhetik egészen a célig.

Bódi Sylvit a játék grafikusai felkérték, hogy adja a nevét és a fényképeit a játékhoz. Nem kellett mást tennie, csak aláírni egy öt éves szerződést és fotókat szolgáltatni, amiket aztán a grafikusok beillesztettek a játékba. Elindulásnál Bódi Sylvi köszönti a játékosokat, majd bemutatja a játékot és a teljesítendő feladatokat.

A modell nagyon örült a felkérésnek, hiszen először Magyarországon belőle is olyan figura készült, mint Angelina Jolie-ból a Tomb Raider-ben. Bódi Sylvi azt nyilatkozta a Blikknek, hogy olyasmit szeretett volna csinálni, amit az egész világ láthat. A playmate biztos abban, hogy a játék sikeres lesz és amint tudja ő is elkezdi játszani. „Már előre látom, hogy függő leszek.”

Bódi Sylvi a játék bombázója

Miután Bódi Sylvi fényképeit felhasználták a játék készítői, jött az újabb ötlet, a következő évi naptárja a ’60-as évek stílusában fog elkészülni. A retró korszakot idézve a playmate-nek több, mint hét kilót kellett híznia, hogy a megfelelő popsi méretet elérje. A modell elmondta a Bors-nak, hogy nem volt nehéz felszedni pár kilót, hiszen nagyon szereti az édességeket és szinte csak csokit csokival evett. Természetesen, hogy feszes idomai ne vesszenek el, edzésre is járt.

A fényképeket Tombor Zoltán fotós készítette és az ötlet is az ő fejéből pattant ki. Bódi Sylvi elmondta az Aktívnak, hogy az akkori fotómodellek nem feltétlenül az eszüket hirdették. Leginkább a butácska, de csinos, darázsderekú, de nagy hátsójú és nagy mellű modelleket kedvelték a férfiak. A Borsnak azt mondta a csinos fotómodell, hogy nem okozott neki túl nagy nehézséget a fotózás, azt azonban már nem akarta velünk megosztani, hogy egészségének mennyit ártott a hízókúra.