horoszkóp

Átverték Bódi Sylvit a filmesek

dns
2004.11.26. 11:11
Sosem készül el a Játszd újra, Mozart című komédia, amelynek főszerepét Bódi Sylvi játszotta volna. Magyarországon így megy ez - kommentálta az esetet csalódottan a playmate, aki nemrég dobta piacra saját 2005-ös naptárát, és cáfolta, hogy plasztikai sebésznél járt volna a jó formája érdekében.

Fél évvel ezelőtt Bódi Sylvi lelkesen újságolta, a jó és a rossz harcát bemutató, oktatófilmnek is szánt komédiában kapott szerepet. A Játszd újra, Mozart című magyar film rendezője a gonosz csábító archetípusát álmodta a Playmate-re, akit a filmben Lucifer a Földre küld démoni nő képében, hogy próbára tegye egy fiatal pár szerelmét. A film bemutatóját decemberben tervezték.

Átverés volt

Tekintse meg képeinket!
"A filmből nem lett semmi" - mondta Sylvi - "átverés volt az egész. Eleinte gyanús volt, hogy a főszereplők nem kaptak előszerződést, és hogy a gyártás soha nem tudott arra az egyszerű kérdésre válaszolni, hogy mikor is kezdődik a forgatás. Azt sem közölték, hogy bármi probléma lenne, csak maszatoltak. Elegem lett a linkeskedésből". Miután a színésznő jelölt úgy döntött, a bizonytalan helyzetben mégsem vállalja a szerepet, kiderült, a gyártók a film anyagi hátterét sem rendezték. A komédiát az óta sem forgatták le. A stáb pedig - Sylvit idézve - felszívódott. "Magyarországon így megy ez".

"Sajnálom, mert a gonosz szerepét nagyon izgalmasnak találtam. Másrészt azért kínos ez a történet, mert még nyáron minden követ megmozgattam azért, hogy a film híre eljusson az emberekhez. Interjúkat adtam, és személyesen is próbáltam tenni azért, hogy összejöjjön a költségvetés" - mondta a modell, aki hozzátette, a befuccsolt film után kénytelen a sorsra bízni, hogy színésznő lesz-e.

Nem járt plasztikai sebésznél

A modellkedés "kifutási ideje" után mindenesetre szeretne színészi pályára lépni. Lapunk kérdésére azonban elmondta, azóta nem keresték meg újabb ajánlattal. Az utolsó, legkomolyabb munkája saját, 2005-ös naptárának fotózása volt, amellyel kapcsolatban felröppent a hír, hogy a modell a plasztikai sebészt is felkereste. Ezt Bódi Sylvi cáfolja.

"Egy ismerősöm megkért, segítsek abban, hogy egy plasztikai sebészet reklámot kapjon. Vállaltam, de az újságíró kiforgatta a szavaimat, és úgy jött le, mintha megműtettem volna magam. Valójában soha nem feküdtem kés alá, még arckezelésen sem jártam egyszer sem" - mondta a modell, és a naptárfotózásra terelte a szót.

Elkészült a naptár

"Minden fotózást nagyon komolyan veszek. A naptár egyik felvételét egy autósműhelyben készítettük. Izgultam kicsit amiatt, hogy a munkások beszólnak majd, és viccelődnek, amikor meglátják, hogy egy Év Playmate-je alig felöltözve vonaglik egy luxusautón" - mesélte Sylvi, aki úgy emlékszik, a szerelői munka valóban megállt egy kis időre.

"Sokat viccelődtünk, szeretek oldott hangulatban dolgozni. Ettől függetlenül nagyon kritikus vagyok magammal. Ha nem úgy áll a szemöldököm, vagy rosszul tartom akár az ujjaimat is, már nem vagyok elégedett" - mondta a 2002-es év Playmate-je.

A megjelent képek azonban tetszenek a modellnek, aki a már kapható naptárt december közepén dedikálja.

Célközönség és szingliség

"A részletekről a honlapomon írok majd. Nagyon szeretem a rajongóimat. Olyan sok kedves gesztust kaptam már tőlük" - mondta Sylvi, akinek figyelmét a virtuális vendégkönyvben található pajzán megjegyzésekre is felhívtuk. A modell azonban azt állítja, durva megjegyzéseket nem olvas. Már csak azért sem, mert a szerkesztők moderálják a visszajelzéseket.

"Természetes, hogy erejük teljében lévő huszonéves fiúk nem a művészi értékeket fedezik fel a fotóimban, nincs ebben semmi különös" - tette hozzá Sylvi, aki ebből a célközönségből egyelőre nem találta meg azt, aki lekötné.

"Lehet, hogy azért nem találtam meg az igazit, mert nem is kerestem. Jól érzem magam egyedül. Épp most a repülőtéren vagyok, és jegyet szeretnék foglalni egy egzotikus útra. Ha filmben nem alakíthattam csábító démont, akkor az életben alakítom" - viccelődött Bódi Sylvi.