horoszkóp

Bodrogi Gyula harminc éve két nőt szeret

2007.01.15. 10:19
Ötéves volt Voith Ági és Bodrogi Gyula gyermeke, amikor életükbe belépett Angéla. Voith Égi beszélt a férjéhez fűződő kapcsolatáról, de Bodrogi harminc éve tartó szerelmi viszonyát nem adta ki.

Bodrogi Gyula magánéletét tárta fel a Blikk, miután a színész a Heti hetes 300. adását ünneplő partin Angéla nevű kedvesével jelent meg.

Angéla egykor modell volt, és mint Bodrogi felesége, Voith Ági a lapnak elmondta, akkor jelent meg az életükben, amikor közös fiuk, Ádám ötéves volt. Voith Ági és Bodrogi Gyula már nem élnek együtt, de felesége szerint minden vasárnap együtt ebédelnek, és olyankor jön a fiuk, a menyük, és a két unoka. Voith szerint ez a családi kapcsolat nem változik, legfeljebb akkor nem találkoznak, ha valamelyiküknek dolgoznia kell.

Voith Ági elmondta, attól, hogy nem él együtt Bodrogival, a szeretet megmaradt. Hozzátette, sok tapasztalat és bölcsesség kell ahhoz, hogy az ember eddig a szintig eljusson. Voith sosem volt féltékeny férjére. Elmondta, noha nehezen enged be embereket az életébe, ha mégis megszeret valakit, azért tűzbe megy.

A színésznő szavaiból az derült ki, nem szívesen adná ki a férjét a sajtónak, a továbbiakban inkább az unokákról beszélt. Elmondta, Bence ötéves, nagyon okos gyerek, Enikő kétéves, aranyos kislány. Bodrogi nem nyilatkozott a magánéletéről.