horoszkóp

Csábi Bettina gyermeket vár

2007.02.22. 09:02
A profi ökölvívó-világbajnok, 28 győzelemmel a zsebében visszavonult. A továbbiakban Schobert Norbert csapatát erősíti majd marketingigazgatóként. Ráadásul egy régi álma is teljesült: Csábi ugyanis terhes.

"Még az orvosi vizsgálatok hátra vannak, de 99 százalék, hogy babát várok" - nyilatkozta a Blikk munkatársának az ex ökölvívó. A gyermek édesapja Csábi férje, azaz Koller István, aki edzőként is segítette a sportolónő profi karrierjét. "István fiút szeretne, mert úgy véli, ők jobban érvényesülnek. Kérdezi is mindig, hogy van a fia, én meg csak mosolygok. Titokban jobban örülnék egy kislánynak. Bár az a lényeg, hogy egészséges legyen." - tette hozzá a jogi végzettségű Csábi.

Schobert cégénél irodai munkát fog végezni a sportolónő, ami azért is fordulat, mert eddig az aktív életmódról nem akart lemondani Csábi. A boksz mellett arról is álmodott, hogy bírói pályára lép, hiszen jogi végzettsége ez lehetővé tenné. Új munkahelyén, Schobert cégénél is hasznát tudja venni diplomájának a bokszbajnok, hiszen a cég "huszonhárom másikkal áll kapcsolatban" így lesz néhány szerződés, amit kedvére átnézhet.