horoszkóp

Kamarás Iván nem fél, hogy megverik

2008.05.14. 20:22
A legtöbben nem veszik komolyan a Sztárboksz ökölvívó gáláját, de Kamarás Iván célirányosan készült az eseményre. Kokó örül, hogy ennyien vesznek részt az eseményen, bár Pesuth Ritának egyelőre nincs ellenfele.

Szerda délután volt a Sztárboksz egyetlen hivatalos edzése, amelyre a sajtót is beengedték, így megnézhettük, hogy milyen edzettségi állapottal rendelkeznek a műsorban résztvevő celebek. Az edzésen sokan nem jelentek meg, így csak Stohl András, Kamarás Iván, Alföldi Zoltán és Hajdú Péter boksztudásába kaphattunk betekintést. Az látszott mindenkin, hogy nem veszik véresen komolyan a megmérettetést, ahogy azt már Stohl András korábban is nyilatkozta. Ez meg is látszott rajta és a kondiján, ugyanis ő volt az első, aki megállt pihenni kemény három perc laza edzés után.

Ütős képek

Kamarás Iván elmondta, hogy bár rendszeresen sportol, erre az eseményre külön készült, és nem fél. „Én amúgy kempózni szoktam, úgyhogy most célirányosan készültem a bokszra. Ez egy barátságos mérkőzés lesz, úgyhogy nem hiszem, hogy tartanom kéne attól, hogy bajom esik.”

A Sztárboksz egyik profi ökölvívó résztvevője úgy nyilatkozott, hogy nem mindenkivel fognak kesztyűs kézzel bánni. „Ha valaki erőszakos lesz, akkor mi sem fogjuk kímélni.” Az esemény szervezője és egyben egyik résztvevője, Kovács „Kokó” István nem számított ekkora érdeklődésre a celebritások irányából, így most egy kicsit bajban is van, hogy miként sűrítsen bele mindenkit a programba. "Jelenleg 11 párosunk van és Pesuth Ritának még keressük az ellenfelet. Nem gondoltam, hogy ennyien elvállalják, sőt maguktól jelentkeznek a dologra" - mondta el a producer. Az esemény egyébként arra irányul, hogy népszerűsítsék az ökölvívást és kedvet csináljanak a gyerekeknek a sportoláshoz.