Új oldaláról mutatkozik be Belinszky Krisztina bokszvilágbajnok. Igaz, a régit sem nagyon ismertük, köszönhetően annak, hogy meccseit nem közvetítették a kereskedelmi tévék. Ezt az űrt most pótoljuk, és egyben megmutatjuk, milyen meglepetést tartogat a közelgő Mikulás ünnep alkalmából azoknak, akik ellátogatnak a honlapjára.

Csendben, szinte titokban nyert profi ökölvívó világbajnoki címet Belinszky Krisztina. A 29 éves érdi bokszoló hölgy ezzel már három különböző súlycsoport VB övét birtokolja, eddig mégis elkerülte az országos hírnév. Ha profi női ökölvívót kell említenie valakinek, szinte biztos, hogy Csábi Bettina, vagy Miló Viktória jut eszébe. "Azért van ez így, mert az említett versenyzőkkel ellentétben nem a nagy, kereskedelmi televíziók közvetítették a meccseimet, hanem kisebb kábeltévék. De a szakmában elismernek" - válaszolja felvetésünkre Belinszky Krisztina, akit a promóterek a Baby becenévvel is elláttak. A szerény ismertségnek most vége, miután a Velvet megkapta a bokszoló elérhetőségét, és jól bemutatjuk.

"Már tizenhárom éve a bokszról szól az életem, azelőtt nem is sportoltam mást. Amikor elkezdtem, azonnal beleszerettem - meséli az ökölvívó, aki állítja, hogy civilben még sosem verekedett. - Na, jó egyszer, még az általános iskola vége felé, akkor is parancsra. Egy renitens fiút felállított a tanárnő, mert rossz volt. Megkért, hogy csapjam már pofon az illetőt. Nem számított senki megrendítő erejű ütésre, hiszen akkor is kicsi lány voltam. Némi meglepetésre csaknem K.O. lett belőle. Talán akkor szerettem meg a bokszot?" - mereng a múlton a sportoló, aki azóta 30 meccséből huszonkettőt megnyert, hatot vesztett el, és kétszer döntetlent hirdettek a bírók. A ring világával kapcsolatban még megtudhattuk, hogy Erdei Zsolt és Balzsay Károly a kedvence a férfiak között, valamint Evander Holyfield, akit Horrific (borzalmas) névvel illetnek a szakmában.

Klikk!

A sportolónő élete nagyjából az ökölvívásról szól, a családalapítás is csak akkor jöhet szóba, ha már túl van a pályafutása csúcsán. Azért készül a civil életre, angolul tanul és szeret kereskedelemmel foglalkozni. A bokszoló honlapján található képekből kiderül, hogy nem túl szégyenlős, és a férfiak nem csak a stílusát, de a külsejét is ütősnek tartják. "Korábban eszembe jutott, hogy szívesen szerepelnék férfimagazinokban, de nem kerestek ilyesmivel. Most már lehetne róla szó, de azért nem vetkőznék teljesen meztelenre" - csillantotta fel a férfiolvasók előtt a reményt Belinszky Baby Krisztina. Addig is, megmutatta, milyen lenne, ha ő hozná az ajándékokat, és nem sok mindent venne fel a sapkán és az alsóneműn kívül.