horoszkóp

A világbéke már ciki

2007.06.18. 13:48
Bóna Ildikó, a 19 éves kaposvári diáklány képviselte Magyarországot a Mexikóban megrendezett Miss Universe szépségversenyen. Most, hogy hazajött, szépségkirálynői címmel járó bokros teendőit végzi.

A gimnazista szépségkirálynő a Juj.hu-nak elmondta, sokan biztatták - köztük barátja, Maróti Béla NB1-es focista is -, hogy induljon a Miss Hungary versenyen, de elsősorban az önbizalma segített, és az, hogy igazán nyerni akart. A jött, látott és győzött taktika a jelek szerint bejött, bár Mexikóban, a Miss Universe döntőjében már nem vált be - de lehet, hogy nem is akarta annyira a győzelmet mert gyötörte a honvágy .

Igaz, hogy nem került be az első tizenöt lány közé, de Miss Amerikát biztosan lekörözte, mert - Rachael Smithttel szemben - az estélyi ruhás bevonulásnál ő nem taknyolt el a színpadon. Bóna egyébként hollókői menyasszonyi ruhában hívta fel a figyelmet a hungarikumokra a mexikóvárosi világversenyen.

Régóta vártuk

A fiatal szépség a videóinterjúban két kínzó kérdéssel kapcsolatban is eloszlatta a tévhitet: nem, a szépségkirálynők sem mind hiúak, és hogy nekik se mindig csak a világbékén jár az eszük. Mint elárulta, ő nem bíbelődik sokat a hajával és a sminkjével, és nem ragad meg minden alkalmat, hogy a tükör előtt bámészkodjon, mint ahogy azt mi képzelnénk egy szépségkirálynőről. Azt is elmondta, hogy a "világbéke" szó idén egyszer sem hagyta el senkinek a száját a mexikói versenyen, még a magánbeszélgetésekben is inkább úgy fogalmaztak a lányok, hogy "ne legyen háború". Úgy néz ki, a klasszikus szocreál világbéke megfogalmazás már tényleg ciki.

forrás: juj.hu