Stohl András mappát fogdosott, Kamarás Iván gondolkodott, Niki Bellucci pedig csövön lógott a Bon-Bon videoklipjének szerdai forgatásán. A Velvet riporterei azt is kiderítették, hogy Ganxsta Zolee nem őszült meg, csak barátaival épp Asterix-korszakát éli.
Kattintson bátran!
Szerkesztőségünkbe hihetetlen celebparádéval kecsegtető meghívó érkezett emailben, mely szerint a Bon-Bon zenekar keddi videóklip-forgatásán jelen lesz majd Noszály Sándortól Kamarás Ivánig, Stohl Andrástól Béres Alexandráig szinte mindenki. Mivel szerkesztőségünkben viszonylag kevés a Bon-Bon rajongó, némi fanyalgással fogadtuk a hírt, ám amikor kiderült, hogy a dalban a Velvet kedvenc megmondóembere, Ganxsta Zolee is rappel, úgy döntöttünk, elmegyünk.

Forgács Gábor és a hangoskodó Kartel

Érkezésünkkor éppen egy Indián nevű, talpig sötét streetwearbe öltözött ember instruálta a tinédzserkori rendbontás teljes eszköztárát felvonultató kartelleseket a Nagymező utcai B7 klubban. A macsóknak nagyjából az volt a dolguk, hogy egy bárpultnál hangoskodjanak és igyanak Forgács Gábor körül, akinek pedig az volt a feladata, hogy színjózanon alakítsa a részeg egzaltáltat. A csoporthoz közelebb férkőzve kiderült, hogy a feladat legyőzéséhez senkinek nem volt szüksége különösebb színészi erőfeszítésre, ugyanakkor tettünk egy megdöbbentő felismerést: Ganxsta Zoleenak kétoldalt copfja nőtt, a szakálla pedig őszbe csavarodott.

Asterix-szereplők lettek

A rapper néhány pillanatra elhagyta a feszített tempójú forgatást és feltárta előttünk fazonváltásának titkait: mint kiderült, a szőke szakállt Francis Botha ökölvívó inspirálta, ami aztán megihlette a Kartel többi tagját is. Valahogy még bekerült a képbe Asterix és Obelix is, melynek végeredményeképp a teljes zenekar stílust váltott, s Steve lett Asterix, Laca Obelix, Zolee önmagát Hangianixként, OJ Sámsont pedig Lábaixként aposztrofálta, de hozzátette, hogy utóbbit csak tréfából.

Kattintson bátran!
Ezután elmesélte, hogy a közös számírás ötlete egy januári sítúráról származik, ahol a Bon-Bon-tag Török Tamással vetették fel a később "Kapod, amit látsz!" címre keresztelt dal ötletét, "amikor mindenki síelt meg snowboardozott, ők pedig együtt rosszalkodtak".

A bon-bonos Szolnoki Péter mindezt megerősítette és hozzátette, hogy a klip a műfajok között átívelő barátság jegyében készül, és "bármennyire is hihetetlen, akik itt vannak, mind a barátaik". További kétkedésünket látva elmondta, hogy nem azért hívtak meg ennyi embert, mert "ismert arcokról" van szó, hanem, hogy "végre együtt legyenek" és ez a celebdömping nem váltható készpénzre, hiszen a Viván kívül úgysem igazán játszanak klipeket a magyar adók.

RTL Klub - TV2 barátság

Miután megérkezett a feszített mosolyú Stohl András, Szabó Győzővel egy lila rés előtt helyezkedett el, ahol főként nézniük és révedezniük kellett.

Szolnoki Pétertől tudtuk meg azt is, hogy minden meghívott feltűnik néhány másodpercre a filmben, s mindenkiről lesz benne egy-egy jellemző snitt. A jelek szerint Stohlról az a mozdulat lesz jellemző, amikor a keze oldalról eléri a mappát.

Kamarás Iván a Gondolkodó pózában, Niki Belucci csövön lógva

A jelenetek között mindenféle - fotográfus kollégám által tűcsukás szóval illetett - hölgy is előbukkant, majd újra eltűnt és megjelent, feltehetően a klip erotikus hatását fokozandó. Személyükben nem ismertünk egyetlen celebrityre sem, pedig minden huszadik percben befutott egy-egy ismert személy, nem sokkal távozásunk előtt például Kamarás Iván, aki egy ideig a Gondolkodó szobor pózába merevedve szemlélte az események folyását, majd Szabó Győzővel társalgott.

Délután fél három körül már kezdett körvonalazódni, mi lesz Kamarás Iván és Jakupcsek Gabriella dolga, de ezt már nem vártuk meg, mint ahogy azt a jelenetet sem, amiben Niki Belucci egy csövön lóg. Ezt mindenki képzelje el maga.