horoszkóp

'Nem tudtam, mit keresek a Megasztárban'

2005.04.17. 08:46
Hajós András egykori osztály- és zenésztársa több mint tíz éve zenél, de a Megasztár az első tehetségkutató, amelyiken részt vesz. Gál Csaba Boogie elmondta, nem érti, miért éppen őt szavazták a döntőbe, és nem akart híres zenész lenni.

"Nekem már az is sikerélmény lett volna, ha a legjobb ötvenbe bekerülök. Nem éreztem, hogy elég jó vagyok, és eljuthatok a Megasztár döntőjéig. Amikor a zsűri beválasztott, úgy éreztem, hétről-hétre kell bizonyítanom az alkalmasságom"- mondta a versenybeli szereplésével kapcsolatban Gál Csaba Boogie, aki a válogatás idején szándékosan nem olvasta az ebben a témában nyitott internetes fórumokat. "Sejtettem, hogy bírálnak amiatt, hogy pont én kerültem be" - tette hozzá. Boogie egyébként több mint tíz éve zenél, Someday Baby nevű triójával a Sziget Fesztiválok állandó fellépője volt. Gimnazistaként döntötte el, hogy zenész lesz, de azon túl hírnévre nem vágyott.

Hajós András egykori zenésztársa és a figurák

Boogi "Szinte minden gimnazista zenél, nincs ebben semmi különös. Mi is pengettünk egy kicsit Hajós Andrással - aki az osztálytársam volt - és ebből zenekar lett. Andris aztán a jazzes, bossa novás vonalat vitte tovább később az Emil Rulezbe, én pedig maradtam a bluesnál"- foglalta össze a civilben banki alkalmazottként dolgozó zenész. A rock és blues műfajban gyakoriak a tehetségkutató versenyek, Boogie azonban sosem próbálkozott egyikkel sem.

"A Megasztárra viszont jelentkezni szerettem volna, hogy megtudjam, hogyan állom meg a helyem azokban a műfajokban és stílusokban, amelyekkel sosem foglalkoztam még. Az első szériába is neveztem, de elkeveredhetett a jelentkezési lapom, úgyhogy legközelebb újra elküldtem" - mondta az énekes, aki a célját annyiban elérte, hogy minden döntő alatt új megjelenést és előadásmódot talált ki a választott dalhoz. "Én találtam ki a figurákat, ezek a különböző arcaim, nem is tudnám megmondani, melyik állt hozzám a leginkább közel. Az ötleteimbe nem szóltak bele a műsor szakemberei. Egyébként sem mondhatnám, hogy a koreográfus álomtanítványa, vagy a stylist nagy kihívása lettem volna" - mondta Gál Csaba, aki kérdésünkre elmondta, egyedül amiatt sajnálja, hogy a versenyből a múlt hét szombati swing-reggae fordulót követően kiesett, mert az elkövetkezendő hetek feladatait kedvelte volna.

Kérdések, rajongók, címlap

"Szombat óta rengeteg kérdést kaptam fórumokon, interjúkon. Furcsa volt, mert nagy részükre nem is tudtam válaszolni. Például amikor azt kérdezték, hol lehet jegyet kapni a döntőre. Talán úgy gondolták, ha bent vagyok a műsorban, bennfentes is vagyok. Azzal a kérdéssel sem tudtam mit kezdeni, hogy szerintem ki győz majd, meg hogy vajon manipulálható-e a szavazás? Kizárt, hogy tudnék úgy dolgozni, ha nem hinnék abban, hogy a verseny tiszta" - mondta Boogie, aki abban azonban nem hisz, hogy a versenybeli szereplése alatt hosszú távra szerzett rajongókat. "Egy részük valóban azt a stílust kedvelheti, amelyikben zenélek, de a másik részük a műsorért rajong. Ha pedig abban nem lenne Gál Csaba, akkor lenne helyette más, és őt szeretnék" - vélte az énekes, akinek a médiaszereplésekről is határozott véleménye van.

"Visszautasítok minden kérdést, amelyik a magánéletemmel kapcsolatos. Amúgy nem is értem, hogy miért érdekelne bárkit is. A döntős csapatunk tele jóképű fiúkkal, az ő életük biztos jobban felkelti az emberek kiváncsiságát. A lányokkal más a helyzet, esetükben az érdeklődés nem feltétlenül a külső, inkább az ismertség függvénye Ugyanúgy szeretnek Görög Zita magánéletén, vagy gyerekkorán rágódni, mint minden híres nőén. A versenybeli szereplésemmel ellentmond, hogy valójában én sosem vágytam arra, hogy címlapokon lássam magam" - mondta Gál Csaba.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft