horoszkóp

Ali G leteperte Pamela Andersont

2005.08.24. 16:45
Sacha Baron Cohen, alias Ali G kazahsztáni újságírónak öltözve illegálisan behatolt Pamela Anderson kutyáinak malibui esküvőjére.

Ráugrott Andersonra

#alt#
Borat

Pamela Anderson Star nevű golden retrievere és Luca nevű csivavája augusztus 17-én házasodott össze a malibui tengerparton. A jeles eseményt Ali G egyik fiktív személyisége, a kazahsztáni Borat Sagdiyev jelmezében, óriási teknősbéka-alakú gumimatracon közelítette meg. Ahogy a partra ért, hirtelen elkapta a harmincnyolc éves, halálra rémült Pamelát, és a földre rántotta. Egy biztonsági őr amint meglátta a bőrdzsekibe és village people-ös kalapba öltözött férfit, azon nyomban visszarángatta a tengerhez, ahonnan jött.

Egyre nehezebben megy neki

Sacha Baron Cohen ügynöksége még nem kommentálta a történteket, így nem lehet tudni, hogy véletlenül jelent-e meg az esküvőn vagy esetleg ezek a felvételek is rákerülnek most készülő Borat-filmre. Ali G kiadója, az HBO szűkszavúan nyilatkozott, csak annyit árult el, hogy Sacha Cohen népszerűsége növekedésével egyre nehezebben tud nyilvános helyszíneken forgatni, mert mindig felismerik.

Múlt hónapban a New York magazinban arról írtak, hogy amikor a manhattani metróban forgattak, mindenki azonnal felismerte a Boratnak öltözött, tört angolsággal beszélő, önmagát riporternek kiadó Ali-G-t, aki meglepetésszerűen meg akart csókolni arra járó férfiakat. A New York Timesnak a harmincnégy éves Cohen nemrég azt nyilatkozta, hogy egyre nehezebben talál olyan célpontokat (mondjuk politikusokat vagy más komoly pozíciójú embereket), akiknek bevállalós kérdéseket tehet fel, még mielőtt felismernék - olvasható az E! Online-on.

Készül

Sacha Baron Cohen jelenleg több dologra is készül: 2006-ben jön ki az egész estés Borat-film a leghíresebb kazahsztáni újságíróról Larry Charles rendezésében, és már forgatják a Da Ali G Show következő, harmadik részét. Boratot először az angol Channel4 adásán láthatták, de mostanában az Egyesült Államokban garázdálkodik, mert ott forgatnak részeket a filmhez.