Boros Lajos és Bochkor Gábor vezetéknevét viseli ezentúl a 4-es metró két fúrópajzsa. A Bumeráng műsorvezető-párosa több mint hétszázezer szavazatot kapott a városháza szavazásán. A pajzsnévadó-szavazást áprilisban hirdette meg a városüzemeltetési főpolgármester-helyettes.

Boros Lajos elmondta, hogy rendkívül büszke, mert nem akármilyen gépekről van szó. "Nagyon mókásnak tartom, hogy a mi nevünket fogják viselni a gépek, annak ellenére is, hogy nem szeretem amikor még élő emberről neveznek el valamit. Mindenképpen szeretném megismerni azokat az embereket, akik azon dolgoznak, hogy Budapest gazdagabb legyen egy metróvonallal. Teljes mértékben átérzem ennek a súlyát, mert én is metróval járok."

Arra a kérdésre, hogy ez mennyiben befolyásolja majd a Bumeráng témáit Boros a következőt mondta: "Ez egy spontán műsor, amit nagyrészt a hallgatók szerkesztenek, tehát ha a beérkezett sms-ek úgy kívánják, beszélünk róla." A két pajzs eddig az ideiglenes Zsuzsa és Éva neveket vislete.

A főpolgármester-helyettesi iroda közleménye szerint a főváros semmilyen megkötést nem tett a névválasztással kapcsolatban, a javaslatok között szerepelhetett élő vagy történelmi személyiség, de akár tárgy is. A héttagú előzsűrihez - melynek Korda György, Balázs Klári és Hajdú Péter is tagja volt - több mint hatezer feladótól mintegy kétezer ötlet érkezett.