Az RTL Klub stílusosan a Box utca nevű étteremben tartotta stílusos sajtótájékoztatóját, amelyen stílusos sztárokkal beszélgethetett a stílusos Velvet. A fő attrakció a Sztárbox című műsor beharangozása volt, amelyben a csatorna sztárjai közül Kozsó, Dopeman, a ValóVilág3-ból kiszavazott Segal, és a Survivor győztese, Tünde száll majd ringbe.
A sajtóeseményen jelen volt több prominens RTL Klub-személyiség, köztük Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, Dirk Gerkens, az RTL-Klub vezérigazgatója, Bajor Imre, saját maga igazgatója, a Receptklub két jópofa főzőbrúdere (akik saját freudi elszólásuk szerint a "közönsegg előtt fognak főzni"), illetve a bokszolók. A kedélyes hangulatú tájékoztatón egy stilizált ringben folytak az események.

Bajor haverkodik

Tekintse meg képeinket!
A bokszmeccs résztvevőit bemutató PR-kör előtt még Bajor Imi belassult poénján derülhetett egyet a sajtó képviselője. Összesen ketten nevettünk, de inkább kínunkban. Bajor ruházata a vörös és fekete jegyében olyan csúnya volt, hogy nem győztünk betelni a látvánnyal. Valószínűleg bőrgatyájáról akarta elterelni a figyelmet, azért aggatott magára két piros művészsálat is. Kifele mászván a ringből begörcsölt a lába, ami nagyon tetszett neki, mert poén.

Bajornak nemsokára saját műsora lesz az RTL Klubon, Bajor Show néven. A elnevezés nem véletlenül maradt ilyen puritán (és nem lett például Bayor só), mert nemzetünk komédiása Bajor Imreként fog beszélgetni, mesélni, "poénkodni, haverkodni" vendégeivel.

Kemény legények a szorítóban

A sajtótájékoztatón a négy bunyós felvonultatásakor Dopeman kivételesen nem beszélt sokat, csak a földre dobta a Majkát élő nagyságban ábrázoló transzparenst, és ráköpött a fejére. Ezután a csulát cipőjével szétkente a kétdimenziós Majka-arcon, majd diadalmasan vigyorgott, miközben villogtak a vakuk. A közönség elhűlve figyelte eme tettét, de csak azért, mert annyira szánalmasan megtervezett hatást keltett.

Segal vérszomjas vicsorával sokkolta a sokat látott újságírókat, és Tünde (a Survivor győztese) is biztosított minket, hogy kemény, mint a nemistudommicsoda, illetve hogy mindenkit lenyom. Kozsó ígéretet tett, hogy ezúttal ő is kemény lesz, mint a boksz. Kótai Mihály, világbajnok bunyós őszintén meg is ijedt az őszinte keménykedéstől, majd megköszönte, hogy ott lehetett.

Dopeman, a gyarló keresztény

Pityinger László már nyáron elkezdett boxolni, így lépéselőnyben van ellenfelével szemben. Majkával fog bunyózni, akit nagyon utál. Keresztény létére nem gondolkozott el még a megbocsátáson, pedig tudja, ezért bűnhődni fog. Sátáni kacajjal kísérve Majkának azt üzeni: "Arra a négy eredeti fogára, amit még nem rágott ki a szú, kössél biztosítást, mert kiütöm neked!" Majd tovább aláz: "Majka azt nyilatkozta, hogy három edzés után ő a Lennox Lewis. Én erre azt mondom, maximum a rappelésben olyan, mint Lennox, de a bokszban csak egy kis kezdő" - hörögte a Velvetnek Pityinger. "Nem tud semmit. Nagyon megverem."

"Nekem a boksz az életem megmentője" - vall az országház réme. "Imádok bokszolni. A bokszban is és a zenében is három alapelvemet érvényesítem: az elhivatottságot, a szorgalmat és a keménységet."

Szomorú szamuráj csodamonoklival

Kozsó is verekedni fog, Bebét, a Back II Black - lényegtelen - énekesét próbálja majd sarokba szorítani. Az eseményen kétségtelenül Kozsó volt a legfeltűnőbb jelenség, aki nemrég leadott 22 kilót, és ezen felbátorodva két számmal kisebb farmercuccban jelent meg. A Velvet riportere abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kígyóbőr derékszíja fölül kivillanó csípőjén legeltethette szemeit.

"Azért vállaltam ezt a felkérést, - vallotta be Kozsó - mert ugyan mindenki tudja, milyen romantikus, érző lélek lakozik bennem, de azért mégiscsak férfi vagyok. A boksz nagyon férfias dolog. Kívülről szemlélve nem is sejtettem, mennyi ügyességet és agyat igényel ez a sport."

Edzője Szikora / Vasöklű / Bunyós Pityu, akitől ajándékba egy igazi monoklit kapott. Tudhat valamit Kozsó karmája, hiszen a szeme alatti duzzanat szivárványszínű volt. Szépen jellemzi ezt, hogy őszinte lelke színskáláján éppúgy megfér a lila, a citromsárga, a neonzöld, mint a sötétebb árnyalatok.

Látványos sérülése sem vette el a kedvét. "A monoklimat az edzésen szereztem, de hát ez benne van a pakliban. Akkorát kaptam, hogy azt se tudtam, hol vagyok." Kozsótól furmányos módon, a büféasztalnál megtudtuk, hogy kedvence a csoki browny nevű sütemény, amiből volt is egy tálcányi, ám elképesztő lélekjelenlétet mutatva visszatette a tálcára, így megmaradnak szexis, karcsú vonalai.

Tünde, Segal és a túlélőcsomag

Klikk a képre!
Tünde, a túlélő, még csak négy napja kezdett edzeni, de számára sem annyira új a küzdősport, hiszen eddig kick-box aerobikozott. Ellenfele a ValóVilág3-ból legközelebb kieső egyén lesz. Köztudott, hogy Stohl Andrással járnak, és kapcsolatuk - köszöni szépen - nagyon harmonikus. A hölgy különben nem szándékozik főállású médiaszereplőként tevékenykedni, hanem saját üzleti tervén dolgozik, ami egyelőre még titok, de állítása szerint a közjót fogja szolgálni.

Segal láthatóan élvezi 15 perces hírnevét, és a kollégái is mind nagyon szeretik. A Velvet kiküldött tudósítóját valószínűleg összekeverte egy hagyományos bulvárújságíróval, mert arra kérte munkatársunkat, hogy azt a jelenetet írja meg, amikor igazán kedvesen odaadja Tündének a sztárboxolóknak járó reklám edzőcipőt, amit Tünde ottfelejtett volna. Tessék.