Dopeman: 'Majka gyáva nyúl maradt'

2004.03.29. 14:16
"Leszarom, hogy mások mit gondolnak, és mindenki bekaphatja" - búcsúzott Majka a közönségtől és a nézőktől a Sztárbox gála főmérkőzésének beharangozott meccs után. A küzdelmet egyhangú pontozással az ózdi hős nyerte meg, ami Dopeman szerint nem véletlen: a bíró nem volt fair, az RTL Klub pedig mindent megtett, hogy megóvja hamburgerét.
A hónapok óta egymásnak üzengető két rapper küzdelmére rengetegen voltak kíváncsiak, hiszen a kibékíthetetlen Mr. Nyócker és az ózdi hős azt ígérte, a ringben végre rendezik nézeteltéréseiket. A legtöbbek arra tippeltek, hogy a meccs végén a bíró majd Dopeman kezét emeli a magasba - hisz a józsefvárosi rapper hosszú ideje bokszol, Majka meg Koko dorgálása ellenére sem vett részt az összecsapás előtti edzéseken - de nem így történt. Az ózdi "mindenkikapjabe" hős pontozásos győzelmet aratott, Pityinger László pedig sietősen távozott a helyszínről - állítólag nem azért, mert nem bírta elviselni a kudarcot, a továbbiakban egyszerűen nem volt kíváncsi Majka papára. Meg egyébként is, Dopeman szerint nem az ózdi gyerek nyert, hanem ő.

Pityinger szerint a bíró nem volt fair

Tekintse meg a pofozkodást.
"Amikor egy kicsit jobban megütöttem, a bíró megállította a meccset" - méltatlankodott Pityinger László, akit egy alkalommal meg is intettek, és akitől pontot is levontak, miután tovább püfölte a földre került Majkát. "Szerintem nem volt fair a bíráskodás, az RTL Klub védte Majkát. Nincs ezzel semmi baj, végül is, ha a Dopeman-tévében ment volna a meccs, akkor Dopeman került volna előnyösebb helyzetbe" - folytatta a rapper. "Az eredményt nem vitatom, a bírók, meg az RTL Klub így döntött, és ezt elfogadom. Bokszolhattam volna jobban is, de én nem arra készültem, hogy egy futóbolonddal fogok megmérkőzni. Ha a kezem közé kerül, semmi sem marad belőle, de állandóan csak menekült. Szerintem én győztem, mert én tényleg bokszoltam és sportszerű voltam" - nyilatkozta a Velvetnek Dopeman, aki úgy véli: olyan "nemférfival" küzdött szombat este, akiben még annyi férfihormon sem volt, mint Kozsóban.

Úrnak születni kell,

a paraszt meg terem, mint a gomba - mondta a népi bölcsességekben is igen jártas Dopeman, amikor Majka búcsúszavaival kapcsolatban kérdeztük. "Én csak röhögök ezen az emberen, ezen a gyáva nyúlon, aki ugyanolyan senki ember, mint volt. Ez is őt jellemzi, bár nekem nem okozott meglepetést, mert tudom, milyen" - tette hozzá a józsefvárosi rapper, aki továbbra sem érti, hogy a csatorna miért őt állította be nyolcadik kerületi suttyónak, mikor Majka az, aki nem tud viselkedni. És ami szerinte nem mindegy: "Rá csak az RTL Klub mondja, hogy sztár, az emberek meg ezt megeszik, mint a hamburgert a McDonald's-ban".

A business, az business

Pityinger László egyébként - mivel Majka hajlandó volt ellene kiállni - egyes értesülések szerint kétmillió forintot engedett el az ózdi hős négymillió forintos tartozásából, amit a lemezszerződés felbontása miatt kell kifizetni Majkának. Dopeman kérdésünkre nem erősítette meg a hírt, csak annyit árult el, hogy valóban elengedett egy kisebb összeget, bővebb információval azonban nem akart szolgálni. "A dolog anyagi része szerintem nem tartozik a sajtóra" - mondta Dopeman.