Boy George, a melegpop ikonikus alakja azt állítja, Madonna egy álszent nőszemély, mert karrierje építéséhez kihasználta a melegeket, miközben egy olyan vallás - a Kabbalah híve - ami szerint a homoszexualitás egy gyógyítható betegség.

Az egykori Culture Club együttes énekese elszörnyülködött azon, hogy a többek között Britney Spearsszel és Christina Aguilerával leszbipusziszkodó, az Erotika videoklipjében egy nő torkába nyelvét ledugó Madonna egy a melegeket lenéző vallást tett világnézetévé.

Egymást bántják

Boy George nemrég Elton Johnt is helyrerakta, és megkérte Sir Eltont, hogy lazítson, ne keltse állandóan a feszültséget, és tanulja meg végre elviselni a kritikát - olvasható a gay.com-on. Akkor éppen George Michael felett gyakorolt kritikát, aki Elton szerint elfecséreli a tehetségét. Erre válaszul George Michael felhozta, hogy szerinte Boy túl sokat foglalkozik a "meleg pletykákkal", ahelyett, hogy a magánéletével törődne.

Korábban Elton is beszólt már Madonnának: azt sérelmezte, hogy a színésznő a Tátika showba képzeli magát, és playbackel a fellépésein. Madonna ezt azzal magyarázta, hogy a megerőltető tánc miatt muszáj rásegíteni a hangjára.

DJ Boy George

A nyolcvanas évek egyik állandóan jelen lévő figurája a mai napig sikeres karrierjében. Mára DJ Boy George néven az angol éjszakai klubok egyik keresett DJ-jévé nőtte ki magát. 1989-ben kezdett el DJ-zni. "A managerem eleinte teljesen ki volt rám akadva, hogy háromszáz fontért játszom éjszakánként rissz-rossz klubokban, mert szerinte ezzel csak rontom a hírnevemet" - olvasható az gay.com weblapon egy interjúban. Boy George-ot nem kell alulbecsülni, hiszen olyan kaliberű lemezlovasokkal játszott már együtt, mint például Sasha.

Az interjú készültekor példaképeként említette Carl Coxot , Paul Oakenfoldot, és elmondta, hogy nagyon bírja a Whole Nine Yardst, Dylan Rhymes és Meat Katie közös kiadóját. Ez akkoriban megfelelt egy jól informált tizenhét éves srác ízlésének, így elmondhatjuk, hogy Boy George a huszonegyedik században is igyekszik lépést tartani a korral.

Boy George médiabeli megnyilvánulásairól meg csak annyit, hogy nemrég maga ismerte be híres melegsztárok egyik legutóbbi összeveszése kapcsán - talán Elton John és George Michael kapott össze éppen -, hogy ezek a veszekedések csak arra valók, hogy ébren tartsák a figyelmet. De ettől függetlenül még Madonna biztosan álszent, és playbackel is, véli a Velvet.