Az énekest, akit egy korábbi vétségéért már közmunkára, konkrétan utcaseprésre ítéltek, most egy férfi prostituált vádolta meg azzal, hogy odaláncolta lakása falához.

Boy George sosem csinált titkot abból, hogy saját neméhez vonzódik, sőt abban sem talál semmi kivetnivalót, ha valaki prostituáltak szolgálatait veszi igénybe. Mi több, szerinte az ő mesterségük nem csak a legősibb, hanem a "legtiszteletreméltóbb" is. Most pedig épp egy ilyen köztiszteletben álló srác próbálja börtönbe juttatni.

Carlsen a Gaydar nevű egy meleg társkereső site-on találkozott a művész úrral, akivel megegyeztek, hogy a 400 dolláros tarifáért ezúttal modellkedni fog. Állítása szerint, miután elkészültek a fotók mindenféle erotikus szerkóban, egy ismeretlen férfi lépett be, és odabilincselte egy kampóhoz a hálószoba falán.

Do you really wanna hurt me?

Miután a harmadik férfi elment, Carlsen elmondása szerint George előszedett néhány szex-játékszert, többek között ostort, és ezt mondta: "Most megkapod, amit érdemelsz!" "Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni" - idézi a Female First a 28 éves szolgáltató iparost.

Boy George-ot be is vitték a rendőrségre, majd miután kikérdezték, elengedték. Testvére, Kevin O'Dowd szerint öccsét egyáltalán nem aggasztja az eljárás: "Igen, letartóztatták, de a rendőrség mindig utána megy az ilyen bejelentéseknek. George-ot egyáltalán nem zavarja az eset, sőt, szerinte az egész ügy vicces."